search
ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 09:59
MENU CLOSE

Νόμπελ Ειρήνης: Ο «νικητής» θα το έδινε στον Ναβάλνι

08.10.2021 18:19
Ρωσία: Εισαγγελείς ζήτησαν να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό η εκπρόσωπος του Ναβάλνι  - Media

Ο Ντμίτρι Μουράτοφ, ο αρχισυντάκτης της ανεξάρτητης ρωσικής εφημερίδας Novaya Gazeta, ένας εκ των «νικητών» του Νόμπελ Ειρήνης δήλωσε ότι θα είχε δώσει το βραβείο στον φυλακισμένο κριτικό του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι.

Ευγνώμων μεν αλλά…

Σημειώνεται πως ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης και πολέμιος του Ρώσου προέδρου, Αλεξέι Ναβάλνι που παραμένει στη φυλακή ήταν στη κορυφή των γραφείων στοιχημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Βομβιστής καμικάζι σκόρπισε το θάνατο σε τζαμί γεμάτο κόσμο – Τουλάχιστον 100 οι νεκροί (Video)

Ενεργειακή κρίση: Γιατί ο επικείμενος χειμώνας για την Ευρώπη προμηνύεται… κρύος

ΗΠΑ: Χαμός σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Ξύλο, πυροβολισμοί και τραυματίες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 09:58