search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:15
MENU CLOSE

Επιστροφή στο «Just the 2 of Us» για την Κέλλυ Κελεκίδου

15.10.2021 19:14
kelekidou-new

Για τη μεγάλη επιστροφή στο J2US μετά την περιπέτεια της υγείας της, ετοιμάζεται η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία απουσίασε από το προηγούμενο live καθώς νόσησε με κορωνοϊό.

Πλέον έχει επιστρέψει στις πρόβες και ετοιμάζεται για το σόου. Ο φωτογραφικός φακός του okmag απαθανάτισε την Κέλλυ Κελεκίδου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στην πρόβα τους στα Ολυμπιακά Ακίνητα του Γαλατσίου. Με total black outfits και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να γελούν και να ανυπομονούν για το live του Σαββάτου.

Οι ίδιοι ετοιμάζονται για ένα δυνατό act, καθώς θα ερμηνεύσουν on stage το τραγούδι «Δεν σου κάνω τον Άγιο» σε εκτέλεση Γιώργου Τσαλίκη.

Οι δυο τους είναι και πάλι μαζί μετά το πρώτο live της πρεμιέρας του J2US. Από το δεύτερο live του σόου απουσίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λόγω κορωνοϊού και από το τρίτο live -όταν επέστρεψε ο Δημήτρης- απουσίασε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Η κόρη της, Λούρδη, λέει ότι η τραγουδίστρια την έλεγχε μανιωδώς

Σμαράγδα Καρύδη: Ο «δονητής», τα σχόλια και η απάντηση της ηθοποιού (photos)

Μάθιου Μίντλερ: Αυτοκτονία ο θάνατος του ηθοποιού – Πήρε νιτρικό νάτριο (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:14