search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:20
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Μπάλλος – Εύβοια: Στο «κόκκινο» η αγωνία για τον αγνοούμενο βοσκό – Βρέθηκαν κομμάτια από το αυτοκίνητό του

15.10.2021 09:27
EYVOIA_EUROKI

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες, που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην περιοχή των Τσακέων της Εύβοιας, για τον 70χρονο που είχε καλέσει σε βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων στην περιοχή του, χθες λίγο μετά τις 22:00

Σήμερα, εντοπίστηκαν κομμάτια από το αυτοκίνητο του 70χρονου βοσκού που αγνοείται.

Σύμφωνα με το evima.gr εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα, οι έρευνες συνεχίζονται. «Η περιοχή μας έχει υποστεί πρωτόγνωρες καταστροφές καθώς για πρώτη φορά έπεσε τόσο πολύ βροχή» είπε.

Ο άνδρας κάλεσε την Πυροσβεστική για βοήθεια, λόγω των καιρικών φαινομένων, βλέποντας ότι παρασύρεται από τα ορμητικά νερά.

Για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση με 15 πυροσβέστες και πέντε οχήματα, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Χαλκίδας, Περικλής Κουλκουβίνης. Στην επιχείρησή των Αρχών συνδράμουν και εθελοντές της «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα με ειδικό εξοπλισμό.

Το πρωί ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που επιχειρούν για τον εντοπισμό του άνδρα, με ένα ελικόπτερο και ένα drone, καθώς και μία ορειβατική ομάδα τεσσάρων ατόμων της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην περιοχή 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Συνδρομή στις έρευνες παρέχουν το Λιμενικό Σώμα και πολλοί εθελοντές.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Σε απελπισία οι κάτοικοι στην Ιθάκη – «Ερχόταν νερό από όλες τις μεριές»

Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Νεκρή στην άσφαλτο 26χρονη έγκυος (Video/Photos)

ΕΟΔΥ: Πού θα γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:19