search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:19
MENU CLOSE

Αντέλ: Σπάει όλα τα ρεκόρ το νέο της τραγούδι «Easy On Me»

22.10.2021 21:24
adelle765-new

Στην κορυφή των Βρετανικών charts βρέθηκε το νέο σινγκλ της διασημης τραγουδίστριας Αντέλ «Easy On Me», μόλις μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του.

Το τραγούδι έχει ήδη 217.300 πωλήσεις τον μεγαλύτερο αριθμό από την κυκλοφορία του “Shape of You” του Εντ Σίραν το 2017 (226.800 πωλήσεις),  όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος οργανισμός για τις κατατάξεις.

Είναι το τρίτο τραγούδι της Αντέλ που κατακτά αυτήν τη θέση, σύμφωνα με το Official Charts Company.

Με περισσότερες από 24 εκατομμύρια ακροάσεις μονάχα στη Βρετανία, το τραγούδι έσπασε, επίσης, το ρεκόρ του σινγκλ με τη μεγαλύτερη ακρόαση στο διαδίκτυο στη χώρα την εβδομάδα της κυκλοφορίας του, ένα ρεκόρ που κατείχε από το 2019 το “7 rings” της Αριάνα Γκράντε (16,9 εκατομμύρια ακροάσεις).

Το κομμάτι αναδείχθηκε, επιπλέον, σε εκείνο με τις περισσότερες πωλήσεις στην ψηφιακή εκδοχή του, σε μία εβδομάδα, για όλο το 2021, με 23.500 ψηφιακές πωλήσεις.

Το “Easy On Me” είναι το πρώτο σινγκλ του πολυαναμενόμενου άλμπουμ “30”, του πρώτου της Βρετανίδας τραγουδίστριας έπειτα από έξι χρόνια μακριά από τη μουσική. Η Λονδρέζα καλλιτέχνιδα, που ζει στο Λος Άντζελες, μιλάει για τις δυσκολίες που σηματοδότησαν το πέρασμά της στα τριάντα, το διαζύγιό της έως τη σκληρή διακοπή της καριέρας της.

Διαβάστε επίσης:

Duran Duran: Νέα επιστροφή στο… μέλλον με κλιπ και πρωταγωνιστές τους Έλτον Τζον, Lady Gaga, Ντόλι Πάρτον

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η πρώην σύζυγός του δεν δικαιούται ούτε ένα σεντ από την περιουσία του

Ισπανία: Ο… ασυγκράτητος βασιλιάς Χουάν Κάρλος – Του έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να κατευνάσουν τις ορμές του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:18