search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Τουρκία: Χαμός με τις φήμες για την υγεία του Ερντογάν – «Ο Πρόεδρος υπέστη εγκεφαλικό»

03.11.2021 12:56
erdogan_new

Αναστάτωση από το πρωί της Τετάρτης επικρατεί στην Τουρκία μετά την ανάρτηση του βουλευτή του αντιπολιτευόμενου Ρεμπουπλικανικού Κόμματος (CHP) Αγκούτ Ερντογντού

Ο Τούρκος βουλευτής έγραψε ότι, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν υπέστη χθες βράδυ εγκεφαλικό επεισόδιο και πως νοσηλεύεται στην εντατική.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Υeni Akit αναφερόμενη στο θέμα, ρίχνει την ευθύνη για την φημολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην αντιπολίτευση και τα τρολ της, όπως χαρακτηριστικά λέει. «Τα αριστερόστροφα τρολ που εκτόξευαν το μίσος τους για τον Ερντογάν στις αναρτήσεις με το hashtag #dead αποκάλυψαν πώς έχασαν εντελώς τα ανθρώπινα συναισθήματά τους», γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Ο βουλευτής του CHP εξήγησε πως έγινε αποδέκτης μηνυμάτων στα κοινωνικά δίκτυα και στο WhatsApp για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν. «Μοναδική μου επιθυμία είναι, να είναι ο Ερντογάν υγιής και ικανός. Η πολιτική μου ζωή ήταν ένας αγώνας κατά του Ερντογάν. Αυτό που θέλω είναι να υγιής για να δώσει λόγο στο λαό στις επόμενες εκλογές» σχολίασε ο Ερντογντού.

Ο στενός συνεργάτης του Ιμπραήμ Καλίν, με ανάρτησή του, του ευχήθηκε χρόνια πολλά, θέλοντας να ηρεμήσει την κατάσταση.

Συνεχίζονται οι φήμες για την υγεία του

Έντονες είναι εδώ και μήνες οι φήμες στην Τουρκία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με δημοσιεύματα Μέσων Ενημέρωσης να υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται της Τουρκίας και την αντιπολίτευση να κάνει λόγο για «ζήτημα εθνικής ασφάλειας». Η κυβέρνηση από την πλευρά της απαντά πως πρόκειται για fake news κατηγορώντας τόσο τα social media όσο και τα διεθνή ΜΜΕ αλλά και την αντιπολίτευση.

Μάλιστα σε πλάνα της Δευτέρας, ο πρόεδρος της Τουρκίας, φαίνεται να σέρνει τα βήματά του με δυσκολία , αποχωρώντας από τελετή στο προεδρικό μέγαρο της Αγκυρας.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση του Ερντογάν με τον Μπάιντεν και αυτή με τον Μακρόν προκάλεσαν μεγάλο εκνευρισμό και στον ίδιο τον Πρόεδρο της Τουρκίας και στους επιτελείς του.

Διαβάστε επίσης:

COP26: Σκόνταψε αλλά το… έσωσε ο Πρίγκιπας Κάρολος (video)

ΠΟΥ: Συναγερμός για βακτήριο που ευθύνεται για τον θάνατο 150.000 βρεφών κάθε χρόνο

Μεξικό: Ματωμένη γιορτή των νεκρών – Νέα σφαγή, βρέθηκαν 11 πτώματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10