search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:20
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Συγκλονίζει η κόρη του δολοφόνου- Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «έσφαξα τη μάνα σου»

05.11.2021 20:57
ierapetra-kideia
Photo: cretapost.gr

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από τη στυγερή γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα Κρήτης όπου ο 54χρονος πρώην σύζυγος της 48χρονης Νεκταρίας την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Μιλώντας στην εκπομπή το «Πρωινό» η δευτερότοκη κόρη του πρώην ζευγαριού δήλωσε: «Την ημέρα του φόνου, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ”έσφαξα τη μάνα σου”»,

Η νεαρή κοπέλα υποστήριξε ότι «ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πολύ κακός με εμάς. Μας  χτυπούσε και είχα κάνει μήνυση γι’ αυτό στο αστυνομικό τμήμα. Αυτό που έκανε ήταν προσχεδιασμένο. Δεν γίνεται ξαφνικά μία εβδομάδα πριν από τον φόνο να θέλει να δει ψυχολόγο. Τα είχε κανονίσει έτσι ώστε να βγει στο τέλος τρελός»

Επίσης, τόνισε πως το προηγούμενο βράδυ «μας μάζεψε και κατά κάποιο τρόπο σαν να μας αποχαιρέτησε, σαν να ήξερε ότι θα πάει φυλακή. Ήταν εμμονικός με τη μητέρα μου. Την Παρασκευή το πρωί, την ημέρα του φόνου, με πήρε τηλέφωνο και είπε ”έσφαξα τη μάνα σου”»

Τι λέει η δικηγόρος του 54χρονου                                                            

Δηλώσεις για το στυγερό έγκλημα αλλά και για τη σχέση του 54χρονου με τα παιδιά του έκανε η  η δικηγόρος του 54χρονου. Οπως είπε στο «Live News» «έχει επικοινωνία σίγουρα με τον μεγαλύτερο γιο του, δεν ξέρω αν έχει επικοινωνία με τα άλλα παιδιά», σημειώνοντας πως «ο ίδιος υποστήριξε ότι η Νεκταρία απουσίαζε από το σπίτι και δεν τους επισκεπτόταν συχνά».

Πάντως, θέλησε να τονίσει πως «δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τη δολοφονία», συμπληρώνοντας πως «είδα έναν απολύτως σοκαρισμένο άνθρωπο, δεν μπορώ να κρίνω πώς ήταν πριν. Φυσικά και σοκαρίστηκα, αλλά πολύ γρήγορα σκέφτηκα πως πρέπει να κάνω τη δουλειά μου» κατέληξε η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Το βίντεο –ντοκουμέντο πάντως με τις σκηνές φρίκης του εγκλήματος εξακολουθεί να συγκλονίζει.

Διαβάστε επίσης:

Εξαδάκτυλος: Θα ήταν καλή απόφαση η επαναφορά της μάσκας παντού (Video)

Σοφία Δρέττα: Μεγάλοι αθλητές Μιλλούση και Πετρούνιας αλλά δεν βγήκαν να μας υποστηρίξουν

Ακίνητα: «Δεύτερη ευκαιρία» για τα αδήλωτα τετραγωνικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:16