search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:58
MENU CLOSE

Γερμανία: Σοκαριστικό βίντεο από τη βίαιη σύλληψη του Έλληνα μετανάστη (Video)

09.11.2021 16:41
zantiotis

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη του Έλληνα πολίτη, ο οποίος πέθανε λίγες ώρες μετά στα κρατητήρια, στο Βούπερταλ της δυτικής Γερμανίας.

Πρόκειται για εικόνες που κατέγραψε η αδελφή του Γιώργου Ζαντιώτη, η οποία βρισκόταν μαζί του τη στιγμή της σύλληψης, έξω από νυχτερινό κέντρο. Ο Έλληνας μετανάστης βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος, καθώς οι αστυνομικοί τον έχουν ακινητοποιήσει και συλλάβει.

Ωστόσο, ο άνδρας δέχεται συνεχή χτυπήματα από τους αστυνομικούς. Ο ίδιος ακούγεται να φωνάζει, όπως και η αδελφή του, η οποία εκλιπαρεί τους ένστολους να σταματήσουν να τον χτυπούν.

Λίγα 24ωρα αργότερα και μεγάλη καθυστέρηση, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 25χρονος πέθανε στα κρατητήρια. Εκτιμάται ότι οι αρχές πιέστηκαν να δημοσιοποιήσουν την υπόθεση, εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων που προκάλεσε η διακίνηση του εν λόγω βίντεο μέσω των social media.

Διπλωματικές πηγές, επισημαίνουν ότι αναμένουν από τις αρμόδιες γερμανικές αρχές, να επιτελέσουν το έργο τους. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφορικά με τον θάνατο Έλληνα πολίτη, ο οποίος βρισκόταν υπό κράτηση από τις γερμανικές αρχές, διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι η ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο, καθώς και το γενικό προξενείο στο Ντίσελντορφ παρέχουν από την πρώτη στιγμή προξενική συνδρομή στους οικείους του.

Οι ελληνικές αρχές στη Γερμανία βρίσκονται επίσης σε επαφή με τις αρμόδιες γερμανικές αρχές, από τις οποίες αναμένεται να επιτελέσουν το έργο τους, επισημαίνουν.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα είμαι ο πιο… όμορφος πρόεδρος των ΗΠΑ – Η αντίδραση Μπάιντεν (Photos)

Κολωνός: Στα χέρια της αστυνομίας συμμορία ανηλίκων που είχε σκορπίσει τον τρόμο

Λευκορωσία: Τέσσερις χιλιάδες πρόσφυγες στα σύνορα με την Πολωνία (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:54