search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:52
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Ο νέος «πράσινος» σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα

10.11.2021 08:22
farantouris

«Για τα ευρύτερα θέματα ενεργειακής πολιτικής και ευρωπαϊκού δικαίου ο Αλέξης Τσίπρας συμβουλεύεται τελευταία τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Νικόλα Φαραντούρη».

Αυτό γράφει ο Βηματοδότης και κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Κεφαλονίτης στην καταγωγή Φαραντούρης συγκαταλέγεται στις προσωπικότητες με τις οποίες ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να διευρύνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Φαραντούρης θεωρείται σοβαρός τεχνοκράτης και κατά το παρελθόν έχει καταλάβει θέσεις ευθύνης σε ελληνικές ενεργειακές εταιρείες, όπως η ΔΕΠΑ και σε οργανισμούς όπως ο Eurogas.

Ωστόσο αυτή τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ με προσωπικότητες που δεν ανήκουν στο χώρο της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, αλλά περισσότερο στο Κέντρο, δεν την καλοβλέπουν κάποιοι εκ των παλαιών συντρόφων του Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτούς συγκαταλέγεται – σύμφωνα πάντα με τον Βηματοδότη – ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος στο τελευταίο πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε την αντίθεσή του σε μια τέτοια εξέλιξη”.

Διαβάστε επίσης

Παπαδημούλης: «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους Δημόσιους Υπαλλήλους»

Επίθεση Παππά σε Καραμανλή: «Σταθερά αδρανής και ψεύτης»

Τζένη Μπαλατσινού: Απαθανατίζει τον Βασίλη Κικίλια με τον 10 μηνών γιο τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:51