search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 11:28
MENU CLOSE

Κώστας Καραμανλής: Σκωπτικό σχόλιο για Τσίπρα – Παπανδρέου – «Θα ήταν ταιριαστό ζευγάρι»

14.11.2021 19:03
karamanlis-new

Bολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κατά του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, εξαπέλυσε ο Κώστας Καραμανλής.

Σχολιάζοντας, σε συνέντευξή του στη RealNews τα σενάρια συνεργασίας μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του υποψηφίου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Παπανδρέου, σε περίπτωση εκλογών με απλή αναλογική, είπε: «Δεν θα μας ξένιζε ο κ. Τσίπρας να τα βρει με τον πρωθυπουργό του “λεφτά υπάρχουν”. Θα ήταν ταιριαστό ζευγάρι».

«Και οι δύο επένδυσαν στο ψεύδος και το διχασμό σε δυο διαφορετικές αλλά εξίσου κρίσιμες περιόδους, οδηγώντας τη χώρα σε καταστροφικές επιλογές. Ακόμα και αν τα έβρισκαν, όμως, αποκλείω το ενδεχόμενο οι δυνάμεις τους να έφταναν για κυβέρνηση», συνέχισε.

Υπογράμμισε, όμως, ότι η στρατηγική της ΝΔ στοχεύει στην υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος ως το τέλος της τετραετίας με «όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες συμμέτοχους στην ανάπτυξη. Και όταν στηθούν οι κάλπες, αυτοδυναμία και με απλή αναλογική. Αλλιώς, αυτοδυναμία στις δεύτερες κάλπες. Για να συνεχίσουμε το έργο μας».

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Μπροστά σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας η 13χρονη που λιποθύμησε από το αλκοόλ

Κορωνοϊός – Καπραβέλος: Τραγική η κατάσταση με τους αρνητές – Με την 51χρονη που πέθανε τσακωνόμασταν για τη ΜΕΘ (Video)

Αγρίνιο: Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 11:27