search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:55
MENU CLOSE

Τηλεθέασης top 10 12-14/11/2021: Η σειρά που «άλλαξε τα λάδια» στη τηλεθέαση του ΠΣΚ

15.11.2021 20:14
Netflix: Ξεπέρασε τους 200 εκατ. συνδρομητές για πρώτη φορά - Media

Η Παρασκευή μοιάζει να είναι το νέο Σάββατο για την τηλεόραση. Η συγκέντρωση κόσμου μπροστά στις τηλεοράσεις και σε συγκεκριμένες ώρες την τελευταία ημέρα του πενθήμερου έχει χαρακτηριστικά Σαββάτου τηρουμένων των αναλογιών.
Η σειρά «Η γη της ελιάς» που κατάφερε την υψηλότερη τηλεθέαση του Παρασκευοσαββατοκύριακου. Το επεισόδιο της Κυριακής, 14 Νοεμβρίου παρακολούθησαν σχεδόν 1,5 εκατ. τηλεθεατές (14,3% μέση τηλεθέαση).
Μαγνήτης με ισχυρή έλξη επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά πως είναι η σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» του Mega. Το πιστώνονται οι δημιουργοί της όχι μόνον για τα κείμενα ή τη σκηνοθεσία, αλλά και για την επιλογή των ηθοποιών που έκαναν, σημαντικός λόγος και αυτός για να παρακολουθήσει κάποιος τα επεισόδια της σειράς.
Από τα αξιοπρόσεκτα του τριημέρου είναι επίσης η ανάδειξη του «Ρουκ Ζουκ special» σε δεύτερο καλύτερο πρόγραμμα της Κυριακής. Ήταν δε το καλύτερο (και μοναδικό) πρόγραμμα του Αντέννα τη συγκεκριμένη ημέρα.
Μάλιστα το τηλεπαιχνίδι με την Ζέτα Μακρυπούλια ξεπέρασε- με διαφορά στήθους όμως- το σόου αναζήτησης τραγουδιστικών ταλέντων «The Voice».


Πίσω στην Παρασκευή την περασμένη το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» ήταν το δεύτερο καλύτερο πρόγραμμα της ημέρας, βάζοντας τα «γυαλιά» στα άλλα προγράμματα του Star, ακόμα και αυτά του prime time.
«Έριξε στ’ αυτιά» ακόμα και στο παρεΐστικο «Celebrity Game Night» το οποίο τερμάτισε στην κούρσα τηλεθέασης της Παρασκευής τρίτο στις προτιμήσεις.
Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η πρεμιέρα του κύκλου αφιερωματικών εκπομπών «Idols» του Σκάι έστω και περιέργεια δεν έφερε τον αναμενόμενο κόσμο στη συχνότητα του σταθμού.
Το πρώτο μέρος του αφιερώματος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Σάκη Ρουβά οικοδεσπότη- παρουσιαστή δεν συγκίνησε όσο πιθανόν υπολογιζόταν.


Οι περισσότεροι εκείνη την ώρα είδαν από ότι φαίνεται και από τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen Audience Measurement το επεισόδιο της σειράς «Συμπέθεροι από τ’ τα Τίρανα» του Mega. «Συμπέθεροι» είναι αυτοί…
Αρκετοί προτίμησαν να «δουν» τη Βουγιουκλάκη από ταινία που είχε ο- πονηρά σκεπτόμενος- ΑΝΤ1 και όχι από το αφιέρωμα του Σκάι. Η κλασική ηθογραφική, κοινωνική αισθηματική κωμωδία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια» του διάλεξε ο Αντέννα ως πρόταση το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ήταν «νούμερο 5», επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη διαχρονική αξία εκείνων των ταινιών της δεκαετίας του ’60.
Επέστρεψε επίσης στο Top 10 o «Ήλιος» του ΑΝΤ1, άφαντο όμως από τις διακεκριμένες θέσεις το «Βινύλιο» το οποίο σημειωτέο είχε πρεμιέρα.
Που πάει να πει, δύο νέες προτάσεις- μια του Σκάι και μια του ΑΝΤ1- είχαν τηλεθέαση μικρότερη του 5%, που ήταν και η χαμηλότερη του Top 10 της ημέρας εκείνης χάρη στην οποία ξεχώρισε το κεντρικό δελτίο του σταθμού του Φαλήρου.


Το Σάββατο ξεχώρισε το «The Voice» (9,2%). Όμως με μια έστω διαγώνια ματιά στις τηλεθεάσεις του τριημέρου η συγκεκριμένη ημέρα είναι εκείνη που η τηλεθέαση κάνει… κοιλιά συγκριτικά με τις άλλες δύο ημέρες.
Χλιαρή απόδοση είχε το ανάλαφρο πλην όμως τραβηγμένο από τα μαλλιά «Just the 2 of Us» που έχασε από την κλασική «Η κόμισσα της Κέρκυρας» με τη Ρένα Βλαχοπούλου.
Ο Πετριτζίκης με το «Kitchen lab» δίνει ιδέες για το μενού της εβδομάδας- ποιος ξέρει- και φιγουράρει στο «νούμερο 5 της Κυριακής.
Στην 10η θέση της Κυριακής πλασαρίστηκε το απογευματινό δελτίο του Alpha στη νοηματική, χάρη όμως στην επανάληψη επεισοδίου της σπαρταριστής- επιτυχημένης- σειράς «Το σόι σου».

Διαβάστε επίσης:

«Εκατομμυριούχος» και οι φήμες – Ο ΑΝΤ1 τις διασκεδάζει

«Άγριες Μέλισσες»: Μεγάλη έκπληξη περιμένει τον Νικηφόρο

Big Brother: Πρώτη υποψηφιότητα και αγώνισμα για την αρχηγία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:54