search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:49
MENU CLOSE

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (Video)

15.11.2021 12:36
i-gi-tis-elias-new (2)

Συγκλονιστικό θα είναι το επεισόδιο της Δευτέρας στη «Γη της Ελιάς» με απρόσμενες εξελίξεις να φέρνουν την ανατροπή στις ιστορίες των ηρώων της σειράς του Mega.

Η Ιουλία κι ο Στάθης προσπαθούν να διαχειριστούν τον χωρισμό τους τη στιγμή που η Αρετή αγωνίζεται να ξεπεράσει τόσο το πρόβλημα της υγείας της όσο και τις τύψεις της για τη συμμετοχή της στο τροχαίο.

Από την άλλη, η Μυρτάλη την επισκέπτεται στο νοσοκομείο με την Αρετή να εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντί της, φέρνοντας τον Στέφανο σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Χάιδω βρίσκει παρηγοριά στον Λυκούργο και του ζητά απεγνωσμένα να πείσει τον Φίλιππο να γυρίσει πίσω. Το ίδιο επιθυμεί κι η Μαργαρίτα, ωστόσο, ο Φίλιππος φαίνεται ότι έχει άλλα σχέδια.

Ο Ανέστης πιάνεται στα χέρια με τους μπράβους του Πότη, φέρνοντας την Ευτυχία, για μια ακόμη φορά, σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ η Ισμήνη έρχεται κοντά με τον Κωνσταντίνο.

Ο Στάθης κατηγορεί τη Χάιδω για όλα τα δεινά της οικογένειάς του και όλα δείχνουν πως ένας νέος κύκλος αίματος μόλις άνοιξε…

Η Αρετή δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την αναπηρία της, ενώ παράλληλα, «ανακρίνει» τον Στάθη, απαιτώντας να μάθει όλη την αλήθεια για την παράνομη σχέση του με την Ιουλία.

Εκείνος δεν της αποκαλύπτει όλα τα γεγονότα, ενώ ο Φίλιππος παραδίδεται στην αστυνομία για τον πυροβολισμό του Στέφανου.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ισμήνη και τον Λυκούργο όταν επιστρέφουν στο σπίτι τους…

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκε ο παρουσιαστής για το «Αsia Express»- Πότε αρχίζουν τα γυρίσματα για το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star

ΣΚΑΪ: Προβληματισμός για τα ποσοστά στην ενημέρωση – Σύσκεψη υπό τον Αλαφούζο

MasterChef: Πρώην παίκτης μπαίνει στο παιχνίδι σε ρόλο… έκπληξη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:36