search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:47
MENU CLOSE

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Στο νοσοκομείο η Αρετή έπειτα από τροχαίο

11.11.2021 13:19
i-gi-tis-elias-new

Εκπλήξεις και ανατροπές έρχονται στη «Γη της Ελιάς» με το τηλεοπτικό κοινό να ακολουθεί πιστά την επιτυχημένη σειρά του Mega.

Ο Στέφανος αντιδρά έντονα όταν μαθαίνει για την απιστία του πατέρα του, παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος της μητέρας του, η οποία αμέριμνη περιμένει την επιστροφή του Στάθη στο σπίτι.

Η Χάιδω, ωστόσο, της αποκαλύπτει την αλήθεια και μάλιστα, με σκληρό τρόπο.

Από την άλλη, η Αρετή, τρελαμένη, παίρνει τους δρόμους και ξεσπά τα νεύρα της στη Μυρτάλη και την Ιουλία. Η Βασιλική ενημερώνει τον Στάθη και τον Στέφανο για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Αρετής και το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί.

Θολωμένη από τα γεγονότα, η Αρετή θα συγκρουστεί μετωπικά με ένα άλλο όχημα και θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Ο Ισίδωρος φτάνει στην Κύπρο κι αιφνιδιάζει τον Μάνο, ο οποίος αναγκάζεται να φυγαδεύσει τη Μαρίνα τη στιγμή που ο Ιάκωβος κάνει το πρώτο βήμα με σκοπό να προσεγγίσει την Αντιγόνη και να τη γνωρίσει καλύτερα.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother – Ανατροπή: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (Video)

Αγγελική Νικολούλη : Η στιγμή που μαθαίνει στον «αέρα» ότι αποφυλακίστηκε ο Καββαδίας που απειλούσε να τη σκοτώσει (Videos)

Στη Φάρμα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:45