ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 16:16
MENU CLOSE

Κόντρα Μάνου – Ακρίτα για το Πολυτεχνείο: «Από Φιλοθέη γράφεις, ή από αποκούμπι στο Λονδίνο;» - «Βρισκόμουν μέσα όταν μπήκαν τα τανκς»

18.11.2021 13:59

Τον τραυματισμό του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέα του ΣΦΕΑ Νίκου Μανιού το πρωί της Τετάρτης στο Πολυτεχνείο σχολίασε με ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα.

«Στον Μανιό που ξέσκισε τους Χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή; Κοίτα ρε κάτι νταβατζηδες του Πολυτεχνείου που νομίζουν ότι η επέτειος είναι προίκα από τη μάνα τους. Το αριστερόμετρο να το βάλετε εκεί που ξέρετε, αλήτες», προσθέτει ακόμα η Έλενα Ακρίτα. Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή της με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το χτυπημένο χέρι του Νίκου Μανιού.

Την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα σχολίασε ειρωνικά η μουσικός Αφροδίτη Μάνου στα social media.

«Ειλικρινά, συντρόφισσα Έλενα, η αφοσίωσή σου στην ιδέα, μ’ έχει εντυπωσιάσει ☭☭☭ Από ‘δω, από Φιλοθέη γράφεις, ή από αποκούμπι στο Λονδίνο;», ήταν το σχόλιό της.

Στην Αφροδίτη Μάνου, απάντησε με σημερινή της ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα γράφοντας: «Όταν μπήκαν τα τανκς εκείνη τη νύχτα, ήμουν 18 χρονών και βρισκόμουν μέσα στο Πολυτεχνείο. Η μητέρα μου βρέθηκε εγκλωβισμένη δίπλα στην πύλη. Από την κλούβα της αστυνομίας μέσα, με διέσωσε ο φίλος μου Πάνος Γιανναροπουλος που μπορεί να σε διαβεβαιώσει για το γεγονός. Θέλεις κι άλλο λόγο;».

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Είκοσι αγριογούρουνα έκαναν κατάληψη σε δρόμο της πόλης (Photos)

Φωτιά σε εστιατόριο στην Μητροπόλεως (photos/video)

Το ζεϊμπέκικο της Βούλγαρη για τα κρούσματα, η οργή της Νέγκα και η συγγνώμη από το δίδυμο του MEGA (Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 16:16
Exit mobile version