search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:52
MENU CLOSE

Συνεχίζεται η κόντρα Γεωργιάδη-Ακρίτα: «Ελαφρότητα και προχειρότητα» – «Το ΚΥΣΕΑ δεν είναι #μετοΙσραηλ»

15.04.2024 08:49
georgiadis_akrita_new

Συνεχίζεται για άλλη μια ημέρα η κόντρα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με τη βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, με αφορμή τη νέα κρίση στη Μέση Ανατολή και την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.

Η σύγκρουση των δύο πολιτικών αναζωπυρώθηκε μετά από ανάρτηση της Έ. Ακρίτα στο facebook, με την οποία σχολίασε τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ που συνεκλήθη εκτάκτως το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση που διαμορφώνεται στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της ανατολικής Μεσογείου.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: «Ωστε το ΚΥΣΕΑ δεν είναι #μετοΙσραήλ με το οποίο έσπευσε να συνταχθεί ο κ. Γεωργιάδης, για να ξεπλύνει παλιές αμαρτίες, βιβλίο Πλεύρη κλπ. Η κυβερνηση ναι μεν καταδικάζει την επίθεση του Ιράν, ωστόσο κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα δυο κράτη. Απόδειξη η αποψινή ανακοίνωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ): “Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση”. Κι έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι».

Η αναφορά της Έ. Ακρίτα στο πρόσωπό του, προφανώς ενόχλησε τον υπουργό Υγείας, ο οποίος, παραθέτοντας το σχόλιό της, έγραψε στο X/Twitter: «Ξυπνάω και βλέπω νέα ανάρτηση της κας Ακρίτα, πιστεύω ότι μετά την ανακοινώση του ΥΠΕΞ, του ΚΥΣΕΑ, του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάρτηση του Πρωθυπουργού θα είχε απλώς πει ότι έκανε ένα λάθος από αντιπάθεια σε μένα και θα ζητούσε συγγνώμη για κάτι τόσο σοβαρό. Και όμως επέμεινε να με κατηγορεί ότι άλλα είπα εγώ άλλα όλοι οι άλλοι διότι θέλω “να ξεπλύνω” το αντισημιτικό μου παρελθόν… Ας το δει λοιπόν και στα Αγγλικά δίπλα δίπλα μήπως και καταλάβει ότι στα τόσο σοβαρά θέματα δεν χώρας η συνηθισμένη της ελαφρότητα και προχειρότητα. Καλημέρα κυρία Ακρίτα».

Διαβάστε επίσης

Επιλεκτικές ενημερώσεις

Τα… βραδύκαυστα drones του Ιράν

Νίκος Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, αν και για μένα ήταν η χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59