search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:44
MENU CLOSE

Έλενα Ακρίτα για Καλλιάνο: Ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα η δήλωση του βουλευτή ότι «εκλιπαρεί» υπουργό να μεσολαβήσει

26.04.2024 19:09
ELENA-AKRITA_VOULI123

Με ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έλενα Ακρίτα, σχολιάζει όσα είπε δημόσια ο «γαλάζιος» βουλευτής Γιάννης Καλλιάνος, σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του στο Αττικό νοσοκομείο.

«Με όλο τον σεβασμό στον πόνο του Γιάννη Καλλιάνου για την απώλεια του πατέρα του, η παρακάτω δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα: «Απορώ πως ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο φίλος μου ο Άδωνης, αλλά τώρα αφήνουμε τα πολιτικά στην άκρη, αφήνουμε τη Νέα Δημοκρατία στην άκρη και πάμε στην ανθρωπιά. Πώς δεν έχει βγει να πει ότι “ο Γιάννης ο Καλλιάνος με εκλιπαρούσε στο τηλέφωνο που τον έπαιρνα και μου έλεγε σε παρακαλώ πάρα πολύ, πεθαίνει ο πατέρας μου, κάντε κάτι”. Όχι επειδή είμαι βουλευτής, επειδή πέθαινε ο πατέρας μου και επειδή έπρεπε κάποια στιγμή να ενημερώσω κάποιον, τον υπουργό Υγείας που ήταν φίλος μου».

Διαβάστε επίσης:

Τον Ιούνιο η δίκη των βουλευτών των Σπαρτιατών και του Κασιδιάρη για εξαπάτηση εκλογέων

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσουμε Προανακριτική για τους Τριαντόπουλο, Παπαδόπουλο, Πλεύρη και Ράπτη για το «μπάζωμα» των Τεμπών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:35