search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:39
MENU CLOSE

Αφροδίτη Μάνου υπέρ Μπογδάνου: «Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε»

16.09.2021 10:34
afroditi_manou_new

Θέση υπέρ του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου σχετικά με την υπόθεση δημοσιοποίησης του καταλόγου μαθητών σε νηπιαγωγείο μαζί με το όνομα της δασκάλας τους, έσπευσε να πάρει η Αφροδίτη Μάνου.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της, αναρωτιέται «Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε ο Μπογδάνος», και από τα όσα γράφει φαίνεται να θεωρεί απόλυτα φυσιολογική την σχετική δημοσίευση Μπογδάνου.

«Έγραψε ότι υπάρχουν σχολεία όπου τα 9 στα 10 παιδιά είναι αλλοδαπά και για του λόγου το αληθές δημοσίευσε τα ονόματά τους», προσθέτει η γνωστή ερμηνεύτρια και καταλήγει: «Κι αντί να σάς πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σάς πείραξε ο Μπογδάνος;».

Πάντως η ανάρτησή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες των social media με έναν από αυτούς να κάνει αναφορά και στην αδερφή της Αφροδίτης Μάνου και σπουδαία τραγουδίστρια Μαρία Δημητριάδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν περίπου δύο χρόνια η Αφροδίτη Μάνου είχε βρεθεί προσκεκλημένη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Θέμα 104.6.

Και τότε είχε προχωρήσει σε μια δήλωση που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Τότε, η Αφροδίτη Μάνου είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, για να φύγουν οι «εθνομηδενιστές», όπως τους χαρακτήρισε, του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ σε… κοινή θέα – Τους παρακολουθούσε πλήθος κόσμου αλλά αυτοί αδιαφορούσαν

Ξάνθη: Αυτοκίνητο παρέσυρε 10χρονη την ώρα που πήγαινε στο σχολείο

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα θα είναι σε κάθε δίκη και θα περιμένει την κατηγορουμένη» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:39