search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:52
MENU CLOSE

Πουλήθηκε το σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου στο Παγκράτι

23.11.2021 16:53
sergianopoulos987-new

Νέο ιδιοκτήτη φαίνεται πως έχει το διαμέρισμα που ζούσε ο αείμνηστος ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος στο Παγκράτι, δεκατρία χρόνια μετά τη δολοφονία του που έγινε μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Οι μοναδικοί κληρονόμοι του ηθοποιού, τα ανίψια του, πήραν την απόφαση να πουλήσουν το διαμέρισμα του 5ου ορόφου με θέα την Ακρόπολη στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια το διαμέρισμα ήταν κλειστό, καθώς λίγο μετά τη δολοφονία του ηθοποιού, πέθανε από καρκίνο η αγαπημένη του αδελφή, Έφη Παπαθεοδώρου, ενώ λίγους μήνες μετά έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της αλλά και η μητέρα του ηθοποιού, Νικολέτα Σεργιανοπούλου.

Η τραγική είδηση του θανάτου του είχε αναστατώσει τον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο, ενώ ακόμα πιο σοκαρισμένη ήταν η οικιακή βοηθός του, η οποία ήταν εκείνη όπου το πρωινό της 4ης Ιουνίου του 2008 είχε βρει τον ηθοποιό πεσμένο στο σαλόνι του σπιτιού του και μαχαιρωμένο με 21 μαχαιριές.

Ο δράστης της δολοφονίας συνελήφθη λίγους μήνες αργότερα και καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Διαβάστε επίσης:

«Καρφί» Καφετζόπουλου σε Σερβετάλη: Η υποκριτική και η υποκρισία δεν αλληλοαποκλείονται

Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Λύγισε» στον αέρα για την απώλεια του πατέρα του – «Τι περιμένετε για να εμβολιαστείτε;» (Video)

Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά Ορφέα Παπαδόπουλου: «Μου πέταξε λάσπη, θα προχωρήσω σε μήνυση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:51