search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:33
MENU CLOSE

«Καρφί» Καφετζόπουλου σε Σερβετάλη: Η υποκριτική και η υποκρισία δεν αλληλοαποκλείονται

23.11.2021 16:24
Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Στον Άρη Σερβετάλη το Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας, όλοι οι νικητές - Media

Μεταξύ των ηθοποιών που αντέδρασαν στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να παραιτηθεί από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί επειδή μετά και τα νέα μέτρα απευθύνεται μόνο σε εμβολιασμένους, είναι και ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Μετά την Φαίη Κοκκινοπούλου και τον Αλέξανδρο Μπορδούμη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος χωρίς να κατονομάζει τον ηθοποιό έκανε μία ανάρτηση με ρινόκερους και τον «κάρφωσε».

«Η υποκριτική και η υποκρισία δεν αλληλοαποκλείονται», αναφέρει ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην ανάρτησή του στο Facebook, η οποία είναι σε κόκκινο πλαίσιο με ρινόκερους.

Την απόφαση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο» δεν άφησαν ασχολίαστη ούτε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπίμπιλας, αλλά ούτε και η ηθοποιός, Φαίη Κοκκινοπούλου. Μάλιστα, η Φαίη Κοκκινοπούλου τον κατακεραύνωσε για την κίνησή του να αποχωρήσει από την παράσταση, καυτηριάζοντας την απόφασή του, την ώρα που πολλοί συνάδελφοί τους κι όχι μόνο μαστίζονται από την ανεργία.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Λύγισε» στον αέρα για την απώλεια του πατέρα του – «Τι περιμένετε για να εμβολιαστείτε;» (Video)

Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά Ορφέα Παπαδόπουλου: «Μου πέταξε λάσπη, θα προχωρήσω σε μήνυση» (Video)

Εύη Δρούτσα για υπόθεση Λιγνάδη: «Άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά – Ας μην πήγαιναν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:33