search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:41
MENU CLOSE

Ράδιο Αρβύλα: «Κράζει» τη «Φάρμα» ο Αντώνης Κανάκης κι ας είναι στο ίδιο κανάλι (Video)

08.12.2021 10:34
arvyla_new

Δεν… μασάει ο Αντώνης Κανάκης και μέσω του «Ράδιο Αρβύλα» μπορεί να «κράζει» ακόμα και προγράμματα που παίζονται στο κανάλι που τον φιλοξενεί, κάτι που συνέβη απόψε με την «Φάρμα», το ριάλιτι που παίζεται στον ANT1.

Στο νούμερο 18 της καθημερινής λίστας της εκπομπής βρέθηκε το reality και τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και οι Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης συμφώνησαν ότι «άρχισαν οι ομορφιές» αναφερόμενοι στα πρώτα «καυτά» πλάνα τα οποία προβλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας.

Ωστόσο, οι «Ράδιο Αρβύλα» δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για το σχόλιο που έκανε ο Σταμάτης Γαρδέλης περί μεταναστών και Ελλήνων.

«Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζουν εδώ, Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες εδώ» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης και έκανε την συμπαίκτρια του να κλάψει αλλά και το twitter να αντιδράσει. Στην συνέχεια, ο ηθοποιός έπεσε στα γόνατα για να ζητήσει συγγνώμη από την Αναστασία όμως το κακό είχε γίνει αφού η παίκτρια δεν ήθελε να ακούσει κάτι.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο της «Φάρμας» ο Αντώνης Κανάκης φανερά ενοχλημένος ανέφερε: «Ο καθένας ό,τι κατεβάζει η κούτρα του και η καζάνα λέει, κλαίει το κοριτσάκι και όλο αυτό βγαίνει στην τηλεόραση. Στη ψυχαγωγική τηλεόραση. Η ψυχαγωγική τηλεόραση σε αυτή τη χώρα έχει παράδοση να εκπέμπει τέτοιου είδους ανοησίες. Όσο και να λέμε ότι ωριμάζουν τα πράγματα, συνεχίζουμε ακάθεκτοι».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση top 10 6/12/2021: Η «Φάρμα» δεν είναι σε φόρμα και μένει από φόρα

Big Brother: Κρίσιμα αγωνίσματα και επίδοξοι ζαχαροπλάστες (Video)

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Εκτός ορίων βγαίνει ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:40