search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:37
MENU CLOSE

Οργή στο Twitter για τις VIP ΜΕΘ

09.12.2021 14:10
meth_new

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στο Twitter η καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου για την ύπαρξη VIP ΜΕΘ.

«Στη λίστα αναμονής υπάρχουν μόνο μη επώνυμοι άνθρωποι. Δεν είναι μητροπολίτες ή επώνυμοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Βέβαια, το συγκεκριμένο θέμα είχε συζητηθεί εντόνως και πριν τις σχετικές καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ καθώς ευλόγως δημιουργήθηκε το ερώτημα για το πώς βρέθηκαν κλίνες ΜΕΘ για τον αρνητή Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά αλλά και τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

Μετά όμως και τα όσα είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος, οι αναρτήσεις στο twitter πήραν «φωτιά».

Από την πλευρά του, οργισμένα αντέδρασε και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο όποιος χαρακτήρισε «ψευδέστατες τις καταγγελίες ότι κρατούνται κλίνες ΜΕΘ ή γίνεται επιλεκτική εισαγωγή ασθενών» και σημειώνοντας ότι όσοι τις κάνουν θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.

«Όσοι δεν πηγαίνουν στην εισαγγελία να πουν αυτά που καταγγέλλουν, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα ψέματα που λένε. Δεν περιμένω την εισαγγελία να κινηθεί, κινούμαι εγώ και ζητώ από την εισαγγελία να ελέγξει τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που έγιναν», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας.

Από την πλευρά της, η δικαιοσύνη «αντέδρασε» με την παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου με την οποία οι επίμαχες καταγγελίες εντάσσονται στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται εδώ και καιρό από τις εισαγγελικές αρχές με αφορμή καταγγελίες για θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ.

Διαβάστε επίσης;

Δολοφονία στη Γλυφάδα: «Τον καθάρισα γιατί έτρωγε τα λεφτά της μητέρας μου»

Κυπαρισσία: Νεκρός 73χρονος πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Χριστούγεννα στη φυλακή για Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Σε αυτούς τους θαλάμους κρατούνται (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:36