search
ΠΕΜΠΤΗ 13.06.2024 14:02
MENU CLOSE

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου προς δημοσιογράφους: «Εσείς τροφοδοτείτε τη σύγκριση με την Καγιά, όχι ο κόσμος» (Video)

10.12.2021 13:16
ismini-papavlasopoyloy-new

Στη σύγκρισή της με τη Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ερωτηθείσα σχετικά, τονίζοντας ότι αυτή γίνεται πιο πολύ από τα κανάλια και τους δημοσιογράφους κι όχι από τον κόσμο.

Μιλώντας για το επόμενο GNTM, το μοντέλο είπε ότι είναι κάτι το οποίο με χαρά θα έκανε ξανά, ωστόσο, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με τον σταθμό μέχρι στιγμής.

«Παίρνω πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο και τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Σε κανέναν δεν γίνεται να αρέσουμε πολύ και να είναι όλα τέλεια, όπως και το αντίθετο. Παιδάκια μου, η σύγκριση γίνεται πιο πολύ από τα κανάλια, από εσάς τους ίδιους.

Δε θεωρώ ότι γίνεται κάποια άλλη σύγκριση γιατί τα έχουμε πει πολλές φορές, μέχρι ένα σημείο το καταλαβαίνω, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο το τροφοδοτούν τα κανάλια και το επαναλαμβάνουν.

Γιατί γενικότερα δεν τη βλέπω τη σύγκριση με τον κόσμο. Δεν έχει έρθει ποτέ κάποιος να μου πει “ξέρεις κάτι, εγώ προτιμώ αυτό ή εκείνο”. Μου λένε “μου αρέσει η παρουσία σου”, “μου αρέσεις σαν ένα νέο πρόσωπο”. Μου στέλνουν πολύ όμορφα λόγια για την πορεία μου

Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα για το επόμενο GNTM. Φυσικά και θα ήθελα να είμαι, γιατί όχι;» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό – Ξέσπασε σε λυγμούς στον άερα (video)

Κώστας Χατζής: «Είμαι γύφτος – Να ντρέπομαι για τη φυλή μου;» (Video)

Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν για 20-25 χρόνια στις ναρκωτικές ουσίες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 13.06.2024 14:01