search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:33
MENU CLOSE

Βίκυ Καγιά για την παρεξήγηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έληξε, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε

07.12.2021 16:19
image (2)

Για την «περίφημη» κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια του show DWTS παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εξήγησε πως παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ της ίδιας και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου λύθηκε.

«Έληξε η παρεξήγηση και είναι όλα ωραία. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αληθινά την συμπαθώ, το ίδιο κι εκείνη. Όντως υπήρχε παρεξήγηση, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε και γιατί, αλλά μακάρι στο μέλλον να συνεργαστούμε ξανά», δήλωσε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τα μοντέλα που πέρασαν από το GNTM: «Μέχρι και σήμερα τα συμβουλεύω, μιλάμε με όλα σχεδόν τα παιδιά κατά καιρούς. Λατρεύω τον Έντουαρντ, τον έχω μαζί μου και στο DWTS».

Τέλος, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον του χορευτικού show και αποκάλυψε πως γίνονται συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο.

«Η αλλαγή ημέρας ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό, το Star γενικά δεν στέκεται στα νούμερα. Γίνονται συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες, είναι πολύ νωρίς».

Διαβάστε επίσης:

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Πρόταση των υπ. Υγείας της Ε.Ε. να λήγει στους 9 μήνες αν δεν γίνει η τρίτη δόση

H βιταμίνη που θωρακίζει την καρδιά – Δεν είναι αυτή που νομίζετε

Στρες: Η διατροφή που «διώχνει» το άγχος και την ένταση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09