ΤΡΙΤΗ 12.08.2025 07:55
MENU CLOSE

Αφροδίτη Σημίτη: Έχασα τη δουλειά μου όταν ανέφερα ένα περιστατικό παρενόχλησης

18.12.2021 15:55

Με αφορμή την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η ραδιοφωνική παραγωγός, Αφροδίτη Σημίτη με ανάρτησή της στο Facebook, προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Η Αφροδίτη Σημίτη με την ανάρτησή της στο Facebook, προχώρησε στην ακόλουθη «εξομολόγηση». Όπως αναφέρει, πρόσφατα εργαζόταν σε μεγάλη εταιρεία και κατήγγειλε έναν «Στάθη» στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως αυτό που έκανε ήταν να διακόψει τη συνεργασία μαζί της.

«Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω πως υπάρχουν αμέτρητοι “Στάθηδες” εκεί έξω. Μη μασάτε κορίτσια! Ξεμπροστιάσετε τους!

Πολύ πρόσφατα εντόπισα έναν τέτοιο σε μεγάλη εταιρεία που συνεργαζόμουν. Είναι το δεξί χέρι του αφεντικού.

Μου ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το αποκάλυψα στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως μου είπε πως είναι πολύ σημαντικός του συνεργάτης και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του, παράλληλα βέβαια δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας τους μαζί μου. Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδειχθεί η αλήθεια.

Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλες με όποιο κόστος, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μιλήστε!», έγραψε στην ανάρτησή της η Αφροδίτη Σημίτη.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Κάρμελ»: «Πολική» εισβολή σε εξέλιξη – Σε ποιες περιοχές της χώρας χιονίζει – Που έχουν κλείσει δρόμοι (Photo | Video)

Μετάλλαξη «Όμικρον» – Ολλανδία: Χριστούγεννα με σκληρό lockdown – Η πρόταση των ειδικών

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αυτοί που σήμερα τον κατηγορούν είναι όσοι απολάμβαναν ιδιωτικά τα πορνό», λέει ο θείος του (Video)

ΤΡΙΤΗ 12.08.2025 07:53
Exit mobile version