search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 19:46
MENU CLOSE

Χριστίνα Ορφανίδου για revenge porn: Ο πρώην μου και 2 γυναίκες διέρρευσαν το ροζ βίντεο

18.12.2021 14:54
Πρώην παίκτρια του Big Brother για ροζ βίντεο: «Αν δεν είχα αποθέματα ψυχής, θα είχα αυτοκτονήσει» - Media

Καθηλωτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η πρώην παίκτρια του, Χριστίνα Ορφανίδου, για το revenge porn.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, που προσπαθεί εδώ και τρία χρόνια να βρει δικαστικά το δίκιο της, δηλώνει: «Θέλω το revenge porn να γίνει κακούργημα».

Η πρώην παίκτρια του Big Brother χώρισε το 2018 και ο πρώην σύντροφός της ήθελε να την εκδικηθεί.

«Είχε μπλέξει με παράνομες δραστηριότητες και του είχα πει ή θα ξεκόψεις ή θα χωρίσουμε. Πηγαίναμε για γάμο, μέναμε μαζί με τους γονείς του. Δεν με άκουσε και το πήρα απόφαση. Εκείνος θέλησε να με εκδικηθεί, επειδή τον άφησα», περιέγραψε στην εκπομπή Open weekend.

Όπως εξήγησε, στην ανάρτηση του ροζ βίντεο τον βοήθησαν και δύο γυναίκες. «Στη μήνυση που έχω κάνει συμπεριλαμβάνονται και δύο κοπέλες. Πρόκειται για την επόμενη σύντροφο μετά από εμένα και μια φίλη τους. Τον βοήθησαν να με ξεφτιλίσει», συνέχισε με τρεμάμενη φωνή.

Η Χριστίνα Ορφανίδου αναφέρθηκε και στις επιπτώσεις που είχε όλο αυτό στην ψυχική της υγεία: «Έχω περάσει πολύ άσχημα, έχω βρεθεί σε απόγνωση. Με κατηγόρησαν μέχρι και ότι διέρρευσε το βίντεο σε συνεργασία με την παραγωγή του Big Brother για να γίνω γνωστή. Έχω κι ένα παράπονο. Σε εκδηλώσεις που έχω παρευρεθεί αρκετοί επώνυμοι δεν μου μιλάνε, με προσπερνάνε. Κι ένας μεγάλος influencer συνεργάστηκε με τον πρώην σύντροφό μου και όταν τον ρώτησα “γιατί τον προωθείς, μου έχει κάνει κακό”, μου απάντησε “δεν ξέρω τι έχει συμβεί, σε μένα φέρεται καλά”».

Tέλος, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο πρώην σύντροφός της έστειλε το βίντεο και στην επόμενη σχέση της. «Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Πού να ήξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση;», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Αυτοί που σήμερα τον κατηγορούν είναι όσοι απολάμβαναν ιδιωτικά τα πορνό», λέει ο θείος του (Video)

Νέα καταγγελία για ηθοποιό: «Με χαστούκισε και με έφτυσε στο πρόσωπο – Έβαλε το χέρι του στο παντελόνι μου» (Video)

Επιμένει ο Δανίκας για την πρώην σύντροφο του Παναγιωτόπουλου: «Η γυναίκα γιατί πήγε μαζί του;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 19:46