ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 20:32
MENU CLOSE

Νίκολας Κέιτζ: Γιατί δεν θέλει να τον αποκαλούν ηθοποιό

02.01.2022 10:55

«Θεσπιανό» και όχι «ηθοποιό» επιθυμεί να τον αποκαλούν στο εξής ο Νίκολας Κέιτζ.

Είπε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά δεν μου αρέσει η λέξη ηθοποιός γιατί για μένα πάντα υπονοεί…Ω, είναι σπουδαίος ηθοποιός, επομένως είναι μεγάλος ψεύτης και λέει ψέματα. Λοιπόν, με τον κίνδυνο να ακούγομαι σαν μια προσχηματική @@@@τρύπα, μου αρέσει η λέξη thespian γιατί thespian σημαίνει ότι μπαίνεις στην καρδιά σου».

«Ή πηγαίνετε στη φαντασία σας, ή στις αναμνήσεις σας ή στα όνειρά σας, και φέρνετε κάτι πίσω για να επικοινωνήσετε με το κοινό. Νομίζω ότι μοιάζει περισσότερο με τη στρατολόγηση φαντασίας. Τολμώ να το πω, είναι περισσότερο σαν σαμανισμός», πρόσθεσε και εξήγησε:

«Αυτό που θα έκαναν οι πρώτοι σαμάνοι είναι να κάνουν πτήσεις φαντασίας για να βρουν απαντήσεις για να βοηθήσουν το χωριό τους. Μου αρέσει να το βλέπω έτσι, με κίνδυνο να φανώ εντελώς παράλογο και γελοίο. Μου αρέσει η ιδέα ότι είναι κάτι λίγο πιο οργανικό και λιγότερο τεχνητό».

Διαβάστε επίσης

Netflix-Squid Game: Έρχεται 2η και 3η σεζόν

Μαντόνα: Έτοιμη να «κυνηγήσει» ράπερ που θεωρεί ότι αντέγραψε το «Into the Groove»

«Fast & Furious»: Ο Ντουέιν Τζόνσον απέρριψε δημόσια την πρόταση να επιστρέψει στο γνωστό franchise (Photo | Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 20:27
Exit mobile version