search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:29
MENU CLOSE

Νίκολας Κέιτζ: «Λιώμα» και ξυπόλητος σε εστιατόριο στο Λας Βέγκας – Τον πέταξαν έξω

24.09.2021 16:55
keitz_pantofles-new

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίσθηκε στο μπαρ – εστιατόριο Lawry’s Prime Rib του Λας Βέγκας με ένα λεοπάρ παντελόνι και παντόφλες. Κάθισε στο τραπέζι του και άρχισε να παραγγέλνει ποτά και να πίνει ακατάπαυστα.
Μέχρι που κάποια στιγμή μέθυσε, και άρχισε να γίνεται προκλητικός και εριστικός, τόσο προς τους άλλους πελάτες όσο και προς το προσωπικό του εστιατορίου.

Μάλιστα όπως γράφει και η Sun, ο 57χρονος ηθοποιός μέθυσε και μπλέχτηκε σε καβγά.
Τότε το προσωπικό του μπαρ του ζήτησε να βγει έξω και εκείνος αρνήθηκε. Μάλιστα είχε βγάλει και τις παντόφλες και περπατούσε ξυπόλητος. Μέχρι που τον πήραν «σηκωτό» και τον έβγαλαν έξω.
Ο βραβευμένος με Oscar για το ρόλο του αλκοολικού στην ταινία «Leaving Las Vegas» είπαν οι άλλοι πελάτες ότι ήταν αξύριστος, βρώμικος και έμοιαζε με άστεγο. Δυσκολεύτηκαν μάλιστα να τον αναγνωρίσουν.


Μάλιστα το βίντεο τον δείχνει να κάθεται σε έναν καναπέ στο μπαρ και να προσπαθεί να φορέσει την παντόφλα του πριν τον πετάξουν έξω. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι λίγη ώρα αργότερα ο Κέιτζ επιχείρησε να ξαναπεί στο μπαρ, αλλά «έφαγε» πόρτα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας και πελάτης είπε στη Sun: «Ήμασταν στο μπαρ του Lawry’s όταν προσέξαμε έναν άνδρα που αρχικά μας φάνηκε σαν μεθυσμένος άστεγος, να κάνει σαματά. Προς μεγάλη μας έκπληξη συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ο Νίκολας Κέιτζ. Ήταν τελείως λιώμα και ψιλοκαβγάδιζε με το προσωπικό. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και περιφερόταν ξυπόλυτος. Το προσωπικό μας είπε ότι κατέβαζε σφηνάκια τεκίλας και ποτήρια με ουίσκι Macallan του 1980. Φώναζε στον κόσμο και προσπαθούσε να ξεκινήσει καβγάδες, έτσι το προσωπικό του ζήτησε να φύγει. Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε καν να φορέσει τις παντόφλες του πριν τον συνοδέψουν τελικά έξω. Μας ρώτησε αν θέλαμε να γυρίσουμε μαζί του στο σπίτι του αλλά στην κατάσταση που ήταν δεν το θεωρήσαμε καλή ιδέα. Τελικά τον πήγε σπίτι ένας από τους θαμώνες του εστιατορίου»

Δείτε εδώ το video της Sun

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Υποχρεωτικότητα εμβολιασμού στο Δημόσιο και πρόστιμα εξετάζει η κυβέρνηση

Νέος Ποινικός Κώδικας: Ισόβια για βαριά και σεξουαλικά εγκλήματα – Όλες οι αλλαγές

Χρηματιστήριο: Τρικυμία στις αγορές υπό το βάρος της ΔΕΗ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44