search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:28
MENU CLOSE

Φαίη Σκορδά: Έντονη συζήτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον – Ο ΑΝΤ1 και οι προτάσεις από άλλα δύο κανάλια

12.01.2022 09:10
skorda-new

Πολλά ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά, αφού μέχρι στιγμής ο ΑΝΤ1 δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για την ανανέωση του συμβολαίου της.

Το σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση αποχώρησης της από τον ΑΝΤ1, υπάρχουν αρκετοί σταθμοί που θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους.

Δεν είναι μόνο για το Open για το οποίο μετά την έλευση του Γιάννη Λάτσιου πολλά έχουν γραφτεί. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του tvnea, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από το Star προς το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά.

Μάλιστα, το όνομα της παρουσιάστριας έχει πέσει στο τραπέζι και για το νέο πρωινό που ετοιμάζει το κανάλι της Κηφισιάς, το οποίο θα αντικαταστήσει το «Breakfast@Star» από την επόμενη σεζόν.

Κομβικό ρόλο στις επαφές μεταξύ του Star και της παρουσιάστριας προτίθεται να παίξει η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία έχει υπάρξει στο παρελθόν στενή συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά και έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος για μία ενδεχόμενη μεταγραφή.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι η Φαίη δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1, κάτι που δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Τα νούμερα του «Πρωινού» έχουν ανέβει αισθητά τον τελευταίο καιρό και το κλίμα στο κανάλι είναι ευνοϊκό προς την παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Πρωινός καφές με την «Αυγή» για Τσίπρα

Εργαζόμενοι στην Αυγή: Όχι στο λουκέτο, μάχη για δουλειά και αξιοπρέπεια

MasterChef: Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη – Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:27