ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:27
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για την 4η δόση του εμβολίου

20.01.2022 08:49

Από σήμερα θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά της covid-19, οι πολίτες που ανήκουν στην ομάδα των ανοσοκατεσταλμένων.

   Στην κατηγορία των ανοσοκατεσταλμένων ανήκουν άτομα με μεταμόσχευση, σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση, με νεφρική ανεπάρκεια που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση ή περιτονεακή κάθαρση, καρκίνος υπό αγωγή, καρκίνος συμπαγούς οργάνου, άτομα που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, ανοσοθεραπεία, αιματολογικός καρκίνος κατά την τελευταία πενταετία και άτομα σε ανοσοκαταστολή στα οποία συμπεριλαμβάνονται ασθενείς με αντιφλεγμονώδη, αυτοάνοσα νοσήματα ή άλλα νοσήματα με ανοσοκαταστολή, που λαμβάνουν ειδικές ανοσοτροποποιητικές θεραπείες, όπως και άτομα με πρωτοπαθείς ανοσοανεπάρκειες.

Η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών

Παράλληλα ενεργοποιήθηκαν οι εμβολιαστικές γραμμές για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών σε 26 νησιά της χώρας.

Πρόκειται για τα νησιά Άνδρο, Τήνο, Ικαρία, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Σκιάθο, Σκόπελο, Μήλο, Πόρο, Σπέτσες, Κύθηρα, Πάτμο, Ιθάκη, Σύμη, Σκύρο, Σαμοθράκη, Αλόννησο, Σίφνο, Παξούς, Ίο, Αμοργό, Σέριφο, Αστυπάλαια, Κάσο, Μεγανήσι και Καστελλόριζο.

Διαβάστε επίσης

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Κορωνοϊός: Η κυβέρνηση ανοίγει μέτωπο με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους – Μείωση 50% στο μισθό εάν πάρουν ειδική άδεια επειδή νοσεί το παιδί τους

Ναύπλιο: Αντιεμβολιαστής χτύπησε τον διοικητή του νοσοκομείου

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15
Exit mobile version