ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 05:47
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Αργία την Τετάρτη και σε Εύβοια-Βοιωτία μαζί με Αττική, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη

25.01.2022 16:04

Παρατείνεται για αύριο η αργία στην Εύβοια και στη Βοιωτία, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Επομένως, η αργία για αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου ισχύει για την Αττική, τη Βοιωτία, τα Δωδεκάνησα, την Εύβοια, την Κρήτη και τις Κυκλάδες.

Όπως είπε ο υπουργός, «η συγγνώμη της πολιτείας δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ποτέ προσχηματική».

«Καταφέραμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες να απεγκλωβιστούμε 3.500 συμπολίτες μας από την Αττική οδό και 1.800 αυτοκίνητα. Η προσπάθεια συνεχίζεται και σήμερα ώστε το συντομότερο να τελειώσει ο απεγκλωβισμός», ανέφερε.

«Μέσω του Προστιακού μεταφέρονται στην Αθήνα όσοι διανυκτέρευσαν στο αεροδρόμιοΑπό χθες το βράδυ μετακινούνται στην ΛΕΑ της Αττικής Οδού όλα τα οχήματα που αφέθηκαν από τους οδηγούς που απεγκλωβίστηκαν για να δουλέψουν τα εκχιονιστικά. Είναι σημαντικό ότι αποφύγαμε να έχουμε τραυματισμό ή κάτι χειρότερο. Η συνδρομή του ΕΚΑΒ ήταν χρήσιμη και ευχαριστούμε όλες τις δυνάμεις. Δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στα θέματα ιατρικής φροντίδας», είπε μεταξύ άλλων.

«Ευχαριστούμε όσους επιχειρούν και βρίσκονται στο πλευρό των πολιτών», ανέφερε.

Νωρίτερα αποφασίστηκε να δοθεί αποζημίωση 2.000 ευρώ σε κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 23χρονος σκότωσε τον πατέρα του

ΠΟΕΔΗΝ: Τέταρτη σερί βάρδια για πολλούς εργαζόμενους σε νοσοκομεία (Video)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού κοιμήθηκαν …«στρωματσάδα» στο πάτωμα ξενοδοχείου (Photos)

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 03:38
Exit mobile version