search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:22
MENU CLOSE

Madclip: «Τα λεφτά φαγωθήκανε, η Αρετή έκανε κουμάντο» δήλωσε ο παππούς του τράπερ

15.02.2022 16:31
mad_clip_new

Στην εκπομπή του Αντ1 «Το Πρωινό» μίλησε ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ Mad Clip που βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα.

Με αφορμή την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου του Madclip με τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», ο παππούς του Παναγιώτης Αναστασόπουλος  δήλωσε ότι κάποια δικαιώματα από τα καινούργια τραγούδια του θα πάνε στην οικογένειά του.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι η μάνα του έχει κάποιο δικηγόρο και λέει θα παίρνουνε κάποια δικαιώματα από τα καινούρια τραγούδια, τα παλιά δεν ήταν πουθενά. Ο πατέρας έχει κάνει αποποίηση, έχει παραιτηθεί από όλο αυτό. Τα λεφτά του φαγωθήκανε, η Αρετή έκανε κουμάντο. Ρώτησα τη μάνα του αν της έδωσε η Αρετή λεφτά και είπε όχι», δήλωσε ο παππούς του Madclip.

Στη συνέχεια, οκ. Αναστασόπουλος εξήγησε πως σύντομα θα έρθει ο μάνατζερ του τράπερ από την Αμερική, προκειμένου να βρεθεί λύση για τα τραγούδια του.

«Στις 17 του μηνός έρχεται ο μάνατζερ αυτός από την Αμερική και μου είπαν ότι θα με φωνάξουν κι εμένα. Είναι μάνα και κόρη ας πούμε τώρα. Ό,τι δικαιώματα είναι, ας τα πάρουνε, τουλάχιστον να πάρει το κορίτσι ό,τι πάρει. Καταλάβατε; Εγώ αυτό που θέλω είναι να ακούω τα τραγούδια του εγγονού μου, κι εγώ κι η γυναίκα μου. Πλην αυτό το τραγούδι που έχει βγάλει της Αρετής, αυτής», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Γυναίκες υψηλόβαθμα στελέχη με ήθελαν κι επειδή δεν ενέδωσα, στράφηκαν εναντίον μου (Video)

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω υποστεί ψυχολογική βία πάνω στη σκηνή» (Video)

Δικηγόρος Σοφίας Παυλίδου: Ο κύριος Παπαγιάννης ακολουθεί τη μέθοδο «θυματοποίησης του δράστη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:16