search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:46
MENU CLOSE

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω υποστεί ψυχολογική βία πάνω στη σκηνή» (Video)

15.02.2022 13:59
mirka-papakonstantinoy_new

Για τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε, αλλά και για την ψυχολογική βία που έχει υποστεί επί σκηνής μίλησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

«Έχω κάνει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση, αλλά και πολλές αποτυχίες. Δεν υπήρξε επίσημη εξήγηση για το λόγο που σταμάτησε «το Σόι σου». Δεν έχουμε πάρει μια σαφή απάντηση. Το 1981 έπαιξα στο θέατρο με τη Μελίνα Μερκούρη, είχαμε πλάκα μαζί.

Είχα δεχτεί ψυχολογική βία πάνω στη σκηνή από πρωταγωνιστή που έχει φύγει πλέον από τη ζωή, θέλω να το σβήσω από το μυαλό μου. Δεν το έκανε μόνο σε μένα, αλλά σε όλο το θίασο. Μας έκανε παρατηρήσεις επί σκηνής την ώρα που παιζόταν το έργο, πράγμα που το θεωρώ ανεπίτρεπτο.

Η εποχή είναι πολύ σκληρή και υπάρχει πάρα πολύ βία, εμένα η βιαιότητα με σκοτώνει. Το ότι δεν έχω παιδιά δεν σημαίνει πως δεν σκέφτομαι τα κορίτσια που έχουν πληγεί από ροζ βίντεο. Θα ήθελα να είναι πιο σκληρές οι ποινές για όσους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές» είπε -μεταξύ άλλων- μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Love it».

Διαβάστε επίσης:

Δικηγόρος Σοφίας Παυλίδου: Ο κύριος Παπαγιάννης ακολουθεί τη μέθοδο «θυματοποίησης του δράστη» (Video)

Ρένος Χαραλαμπίδης για #MeToo: «Άνθρωποι με κύρος και επιρροή δεν μπορούσαν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους» (Video)

Γ. Τσιμιτσέλης για Σ. Ρουβά: Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και είναι υπεύθυνος για αυτήν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:46