search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 18:01
MENU CLOSE

Δικηγόρος Σοφίας Παυλίδου: Ο κύριος Παπαγιάννης ακολουθεί τη μέθοδο «θυματοποίησης του δράστη» (Video)

15.02.2022 11:30
paylidoy_papagiannis-new

Τον ερχόμενο Μάιο στα δικαστήρια πρόκειται να συναντηθούν η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης έπειτα από την καταγγελία της ηθοποιού για ξυλοδαρμό πριν 4 χρόνια και τη μετέπειτα μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Έπειτα από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ανατροπή στην υπόθεση με αφορμή το γεγονός ότι η Σοφία Παυλίδου θα κάτσει πρώτη στο εδώλιο, ο δικηγόρος της ηθοποιού θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, καθιστώντας σαφές ότι ο λόγος που δεν έχει εκδικαστεί η δική της μήνυση -η οποία κατατέθηκε πρώτη- είναι λόγω καθυστέρησης προσδιορισμού της από το δικαστήριο.

Επιπλέον, η πλευρά της Σοφίας Παυλίδου επισημαίνει πως ο Μάνος Παπαγιάννης προσπαθεί να δημιουργήσει ευνοϊκό κλίμα για τον ίδιο και να θυματοποιηθεί.

«Για μια ακόμη φορά, δυστυχώς, η πλευρά του κύριου Παπαγιάννη, κάνοντας την εμφάνισή της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, αποπειράται να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα για τον ίδιο σε σχέση με το περιστατικό που έλαβε χώρα το 2018 στο θέατρο Χυτήριο αυτή τη φορά, εκμεταλλευόμενη τη γνωστή σε όλους – νομικούς και μη- καθυστέρηση προσδιορισμού δικάσιμου από την αρμόδια Εισαγγελία λόγω νομικού φόρτου νομικών δικογραφιών.

Πράγματι, η κυρία Παυλίδου κατέθεσε πρώτη μήνυση εντός πλαισίου της αυτοφώρου διαδικασία την ίδια μέρα που συνέβη το περιστατικό και κινήθηκε εκ τότε η διαδικασία της προκαταρκτικής εξετάσεως που ολοκληρώθηκε από το 2019.

Δυστυχώς από τον Ιούνιο του 2019 ανέμενε στη σειρά προσδιορισμού… Ενώ ο κύριος Παπαγιάννης κατέθεσε τρεις μήνες μετά τη δική του αντίθετη μήνυση εις ένδειξη αντιπερισπασμού με την γνωστή μέθοδο “θυματοποίησης του δράστη” αυτή προσδιορίστηκε να δικαστεί τον Μάιο του 2022» απαντά χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου μέσω του δικηγόρου της.

Διαβάστε επίσης:

Ρένος Χαραλαμπίδης για #MeToo: «Άνθρωποι με κύρος και επιρροή δεν μπορούσαν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους» (Video)

Γ. Τσιμιτσέλης για Σ. Ρουβά: Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και είναι υπεύθυνος για αυτήν (Video)

Στο νοσοκομείο η Ναταλί Κάκκαβα (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:58