search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:17
MENU CLOSE

Το μαοϊκό τσιτάτο Τσίπρα για Πολάκη – Τασία

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2217
17/02/2022
19.02.2022 08:16
Alexis Tsipras_new

Τις πρόσφατες δηλώσεις Πολάκη, αλλά και τις δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για θέματα Δικαιοσύνης και θεσμών, που δημιούργησαν μεγάλη ταραχή, ο Αλέξης Τσίπρας τις σχολίασε και στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ λέγοντας ότι διαφωνεί κάθετα με αυτές: «Σε ένα κόμμα ανοιχτό ακούγονται όλες οι απόψεις. Υπάρχει μια άποψη σε αρκετούς συντρόφους ότι, για να αντιμετωπίσει ένα διεφθαρμένο κομματικό κράτος, πρέπει να στήσεις αντίστοιχους μηχανισμούς. Διαφωνώ κάθετα με αυτές τι απόψεις. Αυτό είναι το γήπεδο της Δεξιάς. Δεν θα γίνουμε ποτέ. Οι αριστεροί μπορεί ν’ αλλάξουν τον τόπο αν πάνε σε αντίθετη κατεύθυνση».

Ωστόσο άφησε και ένα… παράθυρο για να μπορούν να τα λένε προσθέτοντας ότι «ο Παύλος Πολάκης και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη διαδρομή τους. Δεν συμφωνώ πάντα με αυτά που λένε, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις συλλογικές διαδικασίες του. Όλα τα λουλούδια ανθίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έλεγε ο Μάο. Κι αυτό είναι το κόστος της δημοκρατίας. Η Ν.Δ. είναι χειροκροτητές. Εμείς μιλάμε ανοιχτά. Ακούγονται όλες οι απόψεις».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κόκκαλης για Κύρτσο: Διέγραψαν τον αγγελιοφόρο

Αντιδράσεις εντός κι εκτός για τη «συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με υγιείς δυνάμεις της κεντροδεξιάς»

Άδωνις Γεωργιάδης: Πολίτης μου φώναξε «άξιος» – Ο κόσμος μας αγαπάει (audio)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:16