search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 02:07
MENU CLOSE

Πέτρος Κόκκαλης για Κύρτσο: Διέγραψαν τον αγγελιοφόρο

18.02.2022 16:48
kokkalis

«Φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης δέχτηκε πιέσεις στη βάση της υπεράσπισης του Κράτους Δικαίου και στις Βρυξέλλες. Πανικόβλητος πια, αντί να διορθώσει το πρόβλημα, διέγραψε τον αγγελιοφόρο», είναι το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κόκκαλη σχετικά με τη διαγραφή του Γιώργου Κύρτσου από τη ΝΔ.

«Μόνη μέριμνα της αντιπολίτευσης πλέον, πρέπει να είναι να μην μπει και η χώρα στην περιδίνηση του Μαξίμου προς την έξοδο», προσθέτει ο κ. Κόκκαλης.

«Προειδοποιήσαμε τον κ. Μητσοτάκη από τις αρχές Φεβρουαρίου, όταν μιλούσε για “υπόκοσμο” από το βήμα της Βουλής, πως δεν πρέπει να βυθίσει τη χώρα στην ανυποληψία που επιφύλασσαν για τις χώρες τους οι κυβερνήσεις του Βίζεγκραντ, ταυτιζόμενος μεταξύ άλλων και με νέες ακροδεξιές δυνάμεις στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ευρωβουλευτής.

«Προειδοποιήσαμε τον κ. Μητσοτάκη πως “η ΕΕ δεν προτίθεται να χρηματοδοτεί κράτη που αποτυγχάνουν σε κάθε δείκτη δημοκρατικής λειτουργίας” και πως “αν η ‘Ελλάδα των Αρίστων’, καταλήξει η ‘Ουγγαρία του Νότου’, τότε η χώρα κινδυνεύει να χάσει πολλά, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών κονδυλίων για την ανάκαμψη και την πράσινη μετάβαση.”

Φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης δέχτηκε πιέσεις στη βάση της υπεράσπισης του Κράτους Δικαίου και στις Βρυξέλλες. Πανικόβλητος πια, αντί να διορθώσει το πρόβλημα, διέγραψε τον αγγελιοφόρο. Μόνη μέριμνα της αντιπολίτευσης πλέον, πρέπει να είναι να μην μπει και η χώρα στην περιδίνηση του Μαξίμου προς την έξοδο» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Κόκκαλη.

Διαβάστε επίσης:

Αντιδράσεις εντός κι εκτός για τη «συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με υγιείς δυνάμεις της κεντροδεξιάς»

Άδωνις Γεωργιάδης: Πολίτης μου φώναξε «άξιος» – Ο κόσμος μας αγαπάει (audio)

Άδωνις για Κύρτσο: Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19