search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:28
MENU CLOSE

Ουκρανία: Τηλεφωνική επικοινωνία Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Σαρλ Μισέλ

02.03.2022 19:23
sarl_michel_new

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουκρανό Πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είχε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της ΕΕ, Σαρλ Μισέλ με αφορμή τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Είμαστε σε στενή επικοινωνία με τον Πρόεδρο Ζελένσκι. Θαυμάζουμε το θάρρος που επιδεικνύει ο ίδιος και ο λαός της Ουκρανίας που αντιστέκεται στη βάναυση ρωσική επιθετικότητα. Η ΕΕ θα συνεχίσει να παρέχει άνευ προηγουμένου βοήθεια και υποστήριξη στην Ουκρανία», δήλωσε ο Σαρλ Μισέλ, μέσω του twitter.

Επιπλέον, ο Σαρλ Μισέλ συναντήθηκε με τον Πολωνό πρωθυπουργό, Ματέους Μοραβιέτσκι, στην Πολωνία, όπου επισκέφθηκε έναν πρόχειρο καταυλισμό προσφύγων στα σύνορα με την Ουκρανία.

«Η ΕΕ διασφαλίζει την ασφαλή διέλευση και σας καλωσορίζει με αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια», δήλωσε ο Σαρλ Μισέλ στο twitter.

Διαβάστε επίσης

Φόβοι από πληροφορίες για χτύπημα στο ελληνικό κονβόι στη Μαριούπολη

Κορωνοϊός: Τέλος οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους από το Σάββατο

Στενεύει ο κλοιός για τους Ρώσους ολιγάρχες – Έστειλαν «στόλο» από σούπερ γιοτ στις Μαλδίβες μήπως γλιτώσουν την κατάσχεση (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34