ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 03:09
MENU CLOSE

Πάτρα: Οργισμένο πλήθος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Πήγε να λιντσάρει τη μάνα και την αδερφή της (Photos/Video)

30.03.2022 19:31

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα αφού έγινε γνωστό πως σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και συνελήφθη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Μάλιστα όταν η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, προσπάθησε να μπει στο σπίτι, η άλλη της κόρη, της άνοιξε και την έβαλε άρον – άρον μέσα, για να αποφύγει την οργή του πλήθους.

Αργότερα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ συγκεντρώθηκαν στο σημείο ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Μέσα στο σπίτι ήταν η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά τις δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών.

«Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» δήλωσε στους δημοσιογράφους η αδερφή της. «Έχω αναγκαστεί να κλειδαμπαρώσω, έχει μαζευτεί κόσμος», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αστυνομικοί επέβαιναν με όχημα που είχε τζάμια φιμέ και χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού. Λίγο αργότερα, η μητέρα των τριών κοριτσιών βγήκε από το σπίτι κρατώντας φακέλους στα χέρια και ακολούθησε τους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Άλλοι 60 νεκροί και 22.451 νέα κρούσματα

Τσίπρας στην Πάτρα: Απλησίαστη πολυτέλεια η στέγη για τα νέα ζευγάρια

Κορωνοϊός: Πάσχα με μάσκες και πιστοποιητικά – Καμία χαλάρωση μέτρων μέχρι την Πρωτομαγιά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19
Exit mobile version