search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 06:26
MENU CLOSE

Πάτρα: 57χρονη κομμώτρια έχασε τη ζωή της σε επέμβαση ρουτίνας – Δεν έγινε προεγχειρητικός έλεγχος

16.05.2024 19:59
geniko_kratiko
Eurokinissi

Μια 57χρονη κομμώτρια από την Πάτρα έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση ρουτίνας. Συγκλονισμένη η οικογένειά της προσπαθεί να μάθει τι συνέβη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε από την Πάτρα στην Αθήνα για να κάνει μία επέμβαση. Φαίνεται πως η επέμβαση, αν και ρουτίνας, δεν πήγε όπως αναμενόταν, με επιπλοκές να επιβαρύνουν την υγεία της, σύμφωνα με το flamis.gr

Δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός έλεγχος

«Πήγαμε με τη μητέρα μου σε κέντρο στη Γλυφάδα για αφαίρεση λιπώματος. Δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός έλεγχος και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία. Η επέμβαση έγινε στις 12 το μεσημέρι. Μετά από λίγο πήγαμε σπίτι και ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά. Λίγο αργότερα όμως η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες. Όμως έφαγε και κοιμήθηκε περίπου δύο ώρες. Το βράδυ ένιωσε πόνους στα πόδια. Και λίγο αργότερα ενώ κοιμόμασταν ήρθε και με ξύπνησε. Ζαλιζόταν και την πονούσε έντονα το κεφάλι. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον γιατρό αλλά δεν τα κατάφερα» περιγράφει η κόρη της Ελένη.

Καθαρές οι εξετάσεις μετά την επέμβαση

Και συνεχίζει: «1Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όμως η μαμά μου ζαλιζόταν. Ξαναπήγαμε σπίτι. Στο ασανσέρ στην κυριολεξία λιποθύμησε πάνω μου. Την συνεφέρω και στη συνέχεια την ξαναπάω σε Νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο. Με το που γυρίσαμε σπίτι άρχισε να έχει και έντονο πόνο στο στομάχι. Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες. Δεν μπορούσε να μιλήσει η μαμά μου.

Για να καταλήξει: «Πήρα την Αστυνομία. Με περιπολικό την μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έπεσαν πάνω, κατά πάνω. Μάλιστα τη διασωλήνωσαν όμως δεν τα κατάφερε. Μας ενημέρωσαν ότι η μαμά ”έφυγε”».

Διαβάστε επίσης:

ΗΣΑΠ: Επιβάτιδα προσπάθησε να πετάξει τη σταθμάρχη στις γραμμές – Ανησυχία και ενόψει του τελικού του Conference League

Τέμπη: «Υπήρξε εκτροχιασμός πριν την σύγκρουση των δύο τρένων» – Τα νέα δεδομένα που αποκαλύπτει η τελική έκθεση πραγματογνώμονα

Μενίδι: «Μπαλάκι» οι ευθύνες μεταξύ αστυνομίας και δικαιοσύνης – Αιτιάσεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για την σορό, τι απαντά ο Καρακούκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02