ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:10
MENU CLOSE

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η πρώτη καταγγέλλουσα- Στις 14 Απριλίου η επόμενη δικάσιμος

01.04.2022 17:36

Με την πρώτη καταγγέλλουσα στο βήμα του μάρτυρα και κλειστές τις πόρτες του δικαστηρίου για το κοινό ολοκληρώθηκε η σημερινή διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται για βαριές πράξεις σεξουαλικής βίας ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης.

Σε δηλώσεις τους, μετά την ολοκλήρωση της δικασίμου, οι συνήγοροι του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος βρισκόταν στο εδώλιο σήμερα, επανέλαβαν τη θέση τους ότι δεν θα έπρεπε να αποδεχθεί το δικαστήριο το αίτημα για κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία.

Όπως ανέφερε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, «Είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν». Και η Κική Μπαρκιτζίδου, που επίσης εκπροσωπεί τον γνωστό ηθοποιό, δήλωσε: «Θα ήθελα ως δικηγόρος και ως νομικός οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Η απόφαση του δικαστηρίου για διαδικασία χωρίς δημοσιότητα αφορά τις δύο από τις τρεις ηθοποιούς που καταγγέλλουν τον συνάδελφο τους για σεξουαλική βία οι οποίες υπέβαλαν σχετικό αίτημα. Η τρίτη από τα φερόμενα θύματα δήλωσε πως αν και γνωρίζει πως θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη η κατάθεση της δημόσια, εντούτοις επιθυμεί να καταθέσει παρουσία κοινού και δημοσιογράφων.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι της στην Πάτρα

Κορωνοϊός: Άλλοι 60 νεκροί και 21.102 νέα κρούσματα

ΕΛΑΣ: Διαψεύδει η Ρούλα Πισπιρίγκου τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό – Εξετάστηκε από ιατροδικαστή

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:03
Exit mobile version