ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 02:39
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο άγιος που φαίνεται» είπε στην Αγγελική Νικολούλη

01.04.2022 21:13

Ηχητικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες της με την Ρούλα Πισπιρίγκου θα παρουσιάσει η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής.



«Ήθελα να δω και τι έλεγε η Τζωρτζίνα. Ήξερε πολλά, μίλαγε, ήθελα να δω τις επαφές είχε κάνει μετά τον θάνατο της Ίριδας. Ήθελε να την οδηγήσει εκεί και να την τελειώσει. Η Τζωρτζίνα με τον τρόπο της μίλησε, πριν οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη και τι της είχε πει η Ρούλα, απάντησε: «Μου είχε μιλήσει και μου τον “έδινε” ανοιχτά. Εστιάσαμε όλοι στο ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει, ή την χώρισε ή την παράτησε και δεν ενδιαφερόταν για τα παιδιά. Ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία. Κάτι διαπίστωσε και της έδειξε την απόρριψή του κ από τη στιγμή εκείνη η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Αυτό προκύπτει από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο».

Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε και μια προειδοποίηση: «Έτσι και τολμήσει κανείς να απειλήσει μάρτυρες, το επόμενο βήμα είναι ο εισαγγελέας. Το μήνυμα ελήφθη» και κατέληξε: «Μήπως η Τζωρτζίνα είδε κάτι για την Ίριδα εκείνη τη νύχτα;».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ρουκέτες κατά Μάνου Δασκαλάκη από θείο της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Γιατί έχουν τη μητέρα στη ΓΑΔΑ και όχι αυτόν»; (Video)

Νάξος: Μάχη με τα κύματα για τον καπετάνιο του Blue Star Delos – Επί δύο ώρες προσπαθούσε να δέσει στο λιμάνι (Video)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την αποκαλεί «κατηγορούμενη» ο Μάνος Δασκαλάκης – «Αντιλαμβάνομαι την δυσχερή θέση της»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 01:40
Exit mobile version