search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 20:57
MENU CLOSE

Χατζηδάκης για συλλήψεις εφοριακών στην ΔΟΥ Χαλκίδας: «Δεν μπήκα στην πολιτική για να καλύπτω κλέφτες»

22.05.2024 19:19
xatzidakis-new

Ο Κωστής Χατζηδάκης αναφερόμενος στις συλλήψεις των εφοριακών στην ΔΟΥ Χαλκίδας, που εμπλέκονταν σε κύκλωμα που εκβίαζε επιχειρηματίες για λεφτά προέβη σε μια χαρακτηριστική δήλωση υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει «ισχυρή θέληση να συγκρουστεί η κυβέρνηση με κάθε μορφή παρανομίας».

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χατζηδάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν μπήκα στην πολιτική για να καλύπτω κλέφτες. Την αρχή αυτή τηρώ απαρέγκλιτα από την πρώτη στιγμή που μπήκα στη πολιτική και το ίδιο μήνυμα επαναλαμβάνω και σήμερα με αφορμή την υπόθεση στη ΔΟΥ Χαλκίδας.

Η συστηματική δουλειά της ΕΛΑΣ, της ΑΑΔΕ και των δικαστικών αρχών αποδεικνύει την ισχυρή μας θέληση να συγκρουστούμε με κάθε μορφή παρανομίας ακόμα και αν αυτή πηγάζει στην ίδια την Δημόσια Διοίκηση. Και είναι προφανές πως δεν θα σταματήσουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε ενάντια σε παραβατικές συμπεριφορές σε όλα τα επίπεδα και προς όλες τις κατευθύνσεις. Είτε μιλάμε για περιπτώσεις διαφθοράς, είτε για λαθρεμπόριο, είτε για άλλα οικονομικά εγκλήματα. Είναι δίκαιο πρωτίστως για τους πολίτες, αναγκαίο για την οικονομία, αλλά και βασική αποστολή της ίδιας της Κυβέρνησης».

Διαβάστε επίσης:

Γείτονες σε σύγχυση: Επιμένει στο «Μακεδονία» ο Μίτσκοσκι, άλλα λέει στην Ουάσινγκτον

ΣΥΡΙΖΑ κατά Βορίδη: Τραγελαφικό το «δεξί χέρι» του Μητσοτάκη να κατηγορεί τον Κασσελάκη για λαϊκισμό

Το ψήφισμα της ελληνικής Βουλής για την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους που… χάθηκε στη σκόνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 20:54