ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 05:07
MENU CLOSE

Μακελειό στο Τέξας: Μίλησε η μητέρα του δράστη - «Ο γιος μου δεν ήταν βίαιος, είχαμε καλή σχέση»

25.05.2022 23:55

Η μητέρα του δράστη που εισέβαλε την Τρίτη (24/5) σε σχολείο του Τέξας και σκότωσε 21 ανθρώπους, μίλησε στη Daily Mail.

Όπως δήλωσε, ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος, που «δεν είχε πολλούς φίλους» και περνούσε πολλή ώρα με τον εαυτό του, αλλά απέρριψε τους ισχυρισμούς που έκαναν λόγο για μια τοξική σχέση με τον γιο της.

Η Αντριάνα Ρέγιες, βρίσκεται στο νοσοκομείο, στο πλευρό της μητέρας της, την οποία πυροβόλησε στο κεφάλι ο 18χρονος, πριν εισβάλλει στο σχολείο και σκορπίσει το θάνατο. 

«Προσεύχομαι για αυτές τις οικογένειες. Προσεύχομαι για όλα αυτά τα αθώα παιδιά. Αυτά (τα παιδιά) δεν είχαν κανένα ρόλο σε αυτό».

Τέλος, είπε ότι η τελευταία φορά που μίλησε μαζί του ήταν την περασμένη Δευτέρα, στα γενέθλιά του, προσθέτοντας: «Είχα μια κάρτα και ένα λούτρινο ζωάκι Σνούπι να του δώσω».

Διαβάστε επίσης

Βαγγέλης Γερμανός: «Πήγα να πεθάνω στον Ευαγγελισμό – Βρέθηκα στην εντατική διασωληνωμένος»

Οργή Ζαχάροβα για την «αντιρωσική στάση» της Ελλάδας – Δεν φέρουμε ευθύνη για την όξυνση στις σχέσεις μας απαντά η Αθήνα

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Προβάδισμα 8,2% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 03:38
Exit mobile version