ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 05:45
MENU CLOSE

Τελικός Champions League: Τιτανομαχία Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι

28.05.2022 12:30

Η μεγαλύτερη στιγμή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έφτασε. Στο Παρίσι, η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν αγωνιστεί στο παιχνίδι ο Κώστας Τσιμίκας για λογαριασμό της Λίβερπουλ θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας με παρουσία σε τελικό του UEFA Champions League μετά τον Άκη Ζήκο το 2004 με τη φανέλα της Μονακό.

Ειδική σχέση με την Λίβερπουλ έχει ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλος Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός καθόταν στον πάγκο της Μίλαν το 2005, σε εκείνο το ιστορικό 3-3 της Κωνσταντινούπολης όταν και η Λίβερπουλ πήρε το τρόπαιο μετά από 21 χρόνια. Ο ίδιος πάντως, δηλώνει ακομπλεξάριστα πως αυτός ήταν ο αγαπημένος του τελικός.

«Ο τελικός του Champions League είναι κάτι που ονειρεύεσαι, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις. Αυτό είναι ο πέμπτος μου ως προπονητής και έχω καλές αναμνήσεις από όλους. Ο καλύτερος ήταν το 2005 κόντρα στη Λίβερπουλ, τον οποίο και χάσαμε. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι!», δήλωσε ο Ιταλός πριν το μεγάλο ματς.

Η σέντρα θα γίνει στις 22:00.

Διαβάστε επίσης:

Basket League: Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός – «Διέλυσε» το Περιστέρι με 92-57

Λούις Ντίας: Από τις αλάνες της Κολομβίας, στα σαλόνια του Champions League (Videos/Photos)

Roland Garros: Νίκη θρίλερ για τον Τσιτσιπά – Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19
Exit mobile version