search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:42
MENU CLOSE

Καμίλ Βάσκεζ: Ποια είναι η… φύλακας άγγελος του Τζόνι Ντεπ – Το ανερχόμενο αστέρι που «στρίμωξε» τη Χερντ (videos)

30.05.2022 12:18
vasquez_depp_new

Τους τελευταίους μήνες η νομική διαμάχη του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ και της πρώην συζύγου του -επίσης ηθοποιού- Άμπερ Χερντ, διεξάγεται στις αίθουσες των δικαστηρίων, αλλά και στο διαδίκτυο.

Η φήμη του Τζόνι Ντεπ είχε κατ’ αρχήν πληγεί μετά από τις κατηγορίες που κατέθεσε η Άμπερ Χερντ για ενδοοικογενειακή βία και την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων εκ μέρους του δικαστηρίου. Όμως ο Τζόνι Ντεπ μήνυσε την Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, και η αρχική αρνητική δημοσιότητα φαίνεται να παίρνει θετικό πρόσημο αυτή τη φορά, για τον Αμερικανό ηθοποιό και μουσικό.

Πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν ότι ο Τζόνι Ντεπ άρχισε την καλλιτεχνική του περιπλάνηση ως μουσικός φεύγοντας από τη γενέτειρα γη του Κεντάκι και μεταναστεύοντας στο Λος Άντζελες. Όμως η μουσική καριέρα ήταν δύσκολη, και τυχαία ο Τζόνι Ντεπ ασχολήθηκε με την ηθοποιία, ακούγοντας τη συμβουλή ενός επίσης νεαρού ηθοποιού με τον οποίο έκανε τότε παρέα και συμπλήρωναν εκατοντάδες αιτήσεις για αναζήτηση εργασίας. Αυτός ο νεαρός φίλος του, ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε και πίστεψε πως ο Τζόνι Ντεπ έκανε για ηθοποιός και τον έπεισε να επισκεφθεί την ατζέντη του, δεν ήταν άλλος από τον τότε άσημο Νίκολας Κέιτζ. Έτσι, από καθαρή τύχη, ο Τζόνι Ντεπ επιλέχθηκε να παίξει στο φιλμ «Nightmare on Elm Street» του μετρ των θρίλερ, Ουές Κρέιβεν, και αμέσως μετά επιλέχθηκε να παίξει στη νεανική αστυνομική σειρά «21 Jump Street». Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Μια καταστροφική σχέση

Ο έρωτας και ο γάμος του με την Άμπερ Χερντ, αποδείχτηκε καταστροφικός για τον Τζόνι Ντεπ. Οι καταγγελίες της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία, του στοίχισαν τη συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Ντίσνεϋ, μια συνεργασία που κορυφώθηκε με τις πέντε συνολικά ταινίες «Πειρατές της Καραϊβικής».

Ο Τζόνι Ντεπ στράφηκε στη μουσική, και με το συγκρότημα Hollywood Vampires πήρε τους δρόμους για να «γλύψει τις πληγές» του. Στο συγκρότημα εκτός από τον Τζόνι, συμμετέχουν ο βιρτουόζος κιθαρίστας Τζεφ Μπεκ, ο θρυλικός κιθαρίστας Τζο Πέρι (Aerosmith), και ο βετεράνος τραγουδιστής Άλις Κούπερ. Έκαναν περιοδείες σε όλη την Αμερική και την Ευρώπη, και έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό.

Ένα αστέρι γεννήθηκε

Η δίκη έφτασε τυπικά στο τέλος της και πλέον αναμένεται η απόφαση των ενόρκων, με μεγάλο τμήμα της κοινής γνώμης να φαίνεται να στηρίζει τον Τζόνι Ντεπ και πολλούς μάρτυρες -μεταξύ των οποίων και η Κέιτ Μος- να καταθέτουν υπέρ του. Η Χερντ κατηγορήθηκε ότι μεθόδευε τη συκοφαντική δυσφήμιση, αισχρολογώντας, χτυπώντας, και βιντεοσκοπώντας κρυφά τον Τζόνι Ντεπ, περιμένοντας τη στιγμή που αυτός θα έχανε τον έλεγχο και θα έκανε το λάθος να τη χτυπήσει, για να στείλει το βίντεο στα κανάλια. Κατηγορήθηκε επίσης ότι εκείνη διέρρευσε βίντεο που έδειχνε τον Ντεπ να σπάει θυμωμένος ένα ντουλάπι της κουζίνας του σπιτιού του, καθώς και ότι σε άλλη περίπτωση ειδοποίησε τους παπαράτσι να την περιμένουν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, και να φωτογραφήσουν το δεξί της μάγουλο, το οποίο υποστήριξε ότι ήταν χτυπημένο, χωρίς αυτό να αληθεύει.

Η Χερντ βρήκε τον πιο σκληρό αντίπαλο στο πρόσωπο μίας νέας δικηγόρου που στέκεται δίπλα στον Τζόνι Ντεπ σαν φύλακας άγγελος. Η Καμίλ Βάσκεζ, είναι 37 ετών, και έχει γίνει διάσημη για τη μεθοδικότητα και τη μαχητικότητα με την οποία «τορπιλίζει» όλες τις αιτιάσεις της Άμπερ Χερντ.

Η Βάσκεζ ανέλαβε να «στριμώξει» άγρια τη Χερντ και τη νομική της ομάδα, με επιχειρήματα όπως ότι ενώ ήταν παντρεμένη με τον Τζόνι Ντεπ, είχε ερωτικές σχέσεις με τον μεγιστάνα Έλον Μασκ και τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο, ότι επιχείρησε μεθοδικά να παγιδεύσει τον Τζόνι Ντεπ, για να του πάρει τα πάντα: την καλή του φήμη, την επαγγελματική του φερεγγυότητα, και εκατομμύρια δολάρια, ότι ήθελε να τον καταστρέψει, να τον παρουσιάσει ως έναν μέθυσο, τοξικομανή, βίαιο άντρα, που κακομεταχειρίζεται όλους όσοι είναι γύρω του, καθώς και να αποδομήσει τις δηλώσεις της Χερντ ότι τα 7.000.000 δολάρια που πήρε αποζημίωση για να δώσει το διαζύγιο, θα τα έδινε σε ιδρύματα.

Η Καμίλ Βάσκεζ, αποφοίτησε το 2010 από το πανεπιστήμιο South California, με άριστα. Θεωρείται μια πολλά υποσχόμενη δικηγόρος, και μπήκε στη λίστα Best Lawyers in America για την περίοδο 2021-2022. Η συνεχιζόμενη δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ εκτόξευσε την καριέρα της και απογείωσε τη φήμη της, αφού η νεαρή δικηγόρος έγινε viral και είναι πλέον διάσημη σε όλο τον πλανήτη. Μάλιστα οι απανταχού φανς εκφράζουν τον κρυφό πόθο τους να υπάρξει κάποιο τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσα στην Καμίλ και τον Τζόνι Ντεπ.

Έτσι, μέσα στη σκληρή αυτή δίκη γεννήθηκε ένα αστέρι που ήλθε εξ’ ουρανού να συντροφεύσει τον Τζόνι Ντεπ σε αυτή την περιπέτεια. Όσο για τον Τζόνι, όταν όλα τελειώσουν ίσως πρέπει  να επιστρέψει στην έρημο Μοχάβε που γύρισε τα διαφημιστικά για το άρωμα Sauvage, του οίκου Dior, να ξεθάψει τα γούρια και τη σκονισμένη κιθάρα του, και να γράψει ένα τραγούδι για την όμορφη και μαχητική Καμίλ.

Διαβάστε επίσης:

Την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος ζητά η Κομισιόν ενώ η Ελλάδα θέλει μείωση κατά 50%

Mansour Bahrami: Το παχύ μουστάκι του Ρολάν Γκαρός

Bentley: Ο «βασιλιάς» από το Μάντσεστερ γίνεται ηλεκτρικός (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:41