search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Ολοκληρώθηκε η πολύκροτη δίκη – Η απόφαση θα ανακοινωθεί την Τρίτη

28.05.2022 00:54
ntep_new

Ολοκληρώθηκε η πολύκροτη δίκη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ με τις δύο νομικές ομάδες να παρουσιάζουν τα τελικά τους επιχειρήματα. 

H επιτροπή, η οποία αποτελείται από 7 ενόρκους και δύο αναπληρωματικούς εξέτασε τις ετυμηγορίες, προκειμένου να ανακοινώσει την τελική απόφαση.  

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε ομόφωνη απόφαση, οπότε θα συνεδριάσουν ξανά την Τρίτη, καθώς τη Δευτέρα είναι η αργία της Ημέρας Μνήμης στις ΗΠΑ.

Προηγουμένως, η δικαστής Penney Azcarate τόνισε τι πρέπει να λάβει υπόψιν η επιτροπή, κατά τη συνεδρίαση. Ανέφερε ότι το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ομόφωνο και να διαθέτουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που έχουν καταχωρηθεί ως αποδεικτικά στοιχεία. Ανέφερε επίσης, ότι δεν πρέπει να μιλήσουν σε κανέναν άλλο σχετικά με την απόφαση.

Να σημειωθεί ότι στην ομάδα του Ντεπ προηγουμένως είχαν απομείνει 39 λεπτά, ενώ στην ομάδα της Χερντ μόνο 6 λεπτά για να καταθέσουν τα τελικά τους επιχειρήματα.

Διαβάστε επίσης

Γερμανία: Plan B με επανενεργοποίηση των εργοστασίων ηλεκτροπαραγωγής με άνθρακα

ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η ενέργεια κατάσχεσης των 2 ελληνικών πλοίων στο Ιράν

Καραγιάννης: «Aυξάνουμε την οδική ασφάλεια με στοχευμένες παρεμβάσεις 775 εκατ. ευρώ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:07