search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:35
MENU CLOSE

Δίκη Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χερντ: Ειδικός στη γλώσσα του σώματος αναλύει τις εκφράσεις τους – Τι ανέφερε για την Κέιτ Μος

26.05.2022 18:31
katemos_new

Την ώρα που η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον, η κατάθεση της Κέιτ Μος ήρθε να φέρει νέες εξελίξεις.

Το πρώην μοντέλο εμφανίστηκε την Τετάρτη (25/5) στο δικαστήριο της Βιρτζίνια και κατέθεσε μέσω βιντεοκλήσης υπέρ του πρώην συντρόφου της, Τζόνι Ντεπ.

Μέσα σε τρία λεπτά, η Μος διέψευσε τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ, που ήθελαν τον Ντεπ να είχε σπρώξει την πρώην σύντροφό του από τις σκάλες, όταν διατηρούσαν σχέση τη δεκαετία του ’90, με τον Ντεπ να σημειώνει άλλη μια μικρή «νίκη» στο δικαστήριο.

Η ειδικός στη «γλώσσα» του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, παρακολούθησε το βίντεο από την κατάθεση του μοντέλου και ανέλυσε τις εκφράσεις της.

Σύμφωνα με την Τζέιμς, η Μος «δεν έχει τίποτα άλλο παρά μόνο ζεστά συναισθήματα προς τον πρώην της» και «έλαμπε καθώς θυμήθηκε τη ρομαντική σχέση με τον Ντεπ».

Όσον αφορά τη Χερντ, η Τζούντι Τζέιμς είδε την ηθοποιό να αισθάνεται άβολα. Το ανασηκωμένο πηγούνι και τα φρύδια της, όση ώρα μιλούσε η Μος, υποδηλώνουν, σύμφωνα με την ειδικό, «άρνηση ή αποστασιοποίηση».

Για τον Τζόνι Ντεπ, η Τζέιμς είπε πως η χαρά του ήταν προφανής, όσο και αν ο ηθοποιός προσπάθησε να την κρύψει.

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τα νησιά του Αιγαίου (Pdf)

Κέβιν Σπέισι: Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του για σεξουαλικά εγκλήματα

Δολοφονία Τζωρτζίνας: Στο προσκήνιο η εκταφή της σορού της μετά την κατάθεση του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:34