search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Δίκη Τζόνι Ντεπ: Μάρτυρας «κλειδί» για τον ηθοποιό η Kέιτ Μος – Θα καταθέσει εναντίον της Άμπερ Χερντ (Video)

24.05.2022 18:31
ntep_new

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η δίκη ανάμεσα στην Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ, καθώς η Κέιτ Μος αναμένεται να αποτελέσει μάρτυρα «κλειδί».

Η Χερντ έδωσε από μόνη της την «πάσα» στην ομάδα υπεράσπισης του ηθοποιού να καλέσουν την Κέιτ Μος για κατάθεση και όπως όλα δείχνουν… δεν θα της βγει σε καλό.

Η Κέιτ Μος που διατηρούσε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ το 1994, αναμένεται να καταθέσει την Τετάρτη στη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού με την Άμπερ Χερντ.

Η Κέιτ Μος θα καταθέσει τελικά στη δίκη του Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση 100 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον της Αμπερ Χερντ, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της DailyMail.

Οπως αναφέρθηκε αρχικά από τη New York Post, το 48χρονο μοντέλο, που έβγαινε με τον ηθοποιό, αναμένεται με την εμφάνισή της να προσφέρει περισσότερη αγωνία στη δίκη.

Όσα θα πει παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ντεπ και περίμενε και η ίδια την ευκαιρία να τον υποστηρίξει.

Διαβάστε επίσης

Κοινή άσκηση βομβαρδιστικών Ρωσίας-Κίνας με το βλέμμα στους ηγέτες της Quad – Αιχμές των ΗΠΑ

Όρμπαν: Επιμένει στο βέτο για το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο – Απίθανο να επιτευχθεί συμφωνία, λέει σε επιστολή του στον Σαρλ Μισέλ

Ευλογιά των πιθήκων: Ποιοι θα εμβολιαστούν – Μέτρα προφύλαξης και οδηγίες από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:17