search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Μαξίμου: Οι «γέφυρες» προς τον Σαμαρά και η ενόχληση για την απουσία του σε ομιλία του Μητσοτάκη

20.06.2022 06:00
samaras_new

Γέφυρες με τον Αντώνη Σαμαρά επιχειρεί να χτίσει το Μέγαρο Μαξίμου και αυτό γιατί η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη την… ηρεμία στο δρόμο προς τις εκλογές. 

Ο Αντώνης Σαμαράς με αφορμή τα ελληνοτουρκικά έχει συχνά ρίξει τα βέλη του προς την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ειδικά η ομιλία του στο Συνέδριο απασχόλησε και το κόμμα και τα μέσα ενημέρωσης. 

Πάντως, στο Μαξίμου θέλουν να τα προσπεράσουν αυτά και να χτίσουν μία σχέση ηρεμίας κυρίως λόγω της προεκλογικής περιόδου που ήδη διανύουμε. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χτίζει γέφυρες με τον Αντώνη Σαμαρά σε τρία σημεία: 

  • Ένταξη του Σταύρου Παπασταύρου στην ομάδα των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Παπασταύρου έχει ρόλο συμβούλου στον πρωθυπουργού. 
  • Ο διορισμός του Ισιδώρου Ντογιάκου στη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει πρόταση το το επόμενο διάστημα) 
  • Η στάση της κυβέρνησης για το Ειδικό Δικαστήριο που αφορά την Υπόθεση Novartis

Πάντως για τον Αντώνη Σαμαρά εκφράζεται και ενόχληση από την κυβέρνηση. Ενόχληση που έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο πρώην Πρωθυπουργός δεν πήγε στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καλαμάτα την Παρασκευή. «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι βουλευτής Μεσσηνίας και συνηθίζεται οι τοπικοί βουλευτές να παρευρίσκονται στις ομιλίες των Πρωθυπουργών όταν πάνε στον τόπο τους», σημειώνουν πηγές. Από την άλλη όμως ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε κάποια «ειδική» αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό κατά την περιοδεία του.  

Διαβάστε επίσης:

Περιοδεία Ανδρουλάκη στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης – Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ (photos)

Νέα Δημοκρατία: «Κόκκινο πανί» για τους βουλευτές ο Νότης Μηταράκης

Σπύρος Καρανικόλας: Τα «κενά» στο Βόρειο Τομέα της ΝΔ δημιουργούν συνθήκες υποψηφιότητας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09