search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:50
MENU CLOSE

Άμπερ Χερντ: Γράφει βιβλίο για τον γάμο της με τον Τζόνι Ντεπ

22.06.2022 13:53
amberheard26b

Βιβλίο στο οποίο θα εξιστορεί όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Τζόνι Ντεπ σκοπεύει να γράψει η Άμπερ Χερντ σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας η Άμπερ Χερντ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να εκδώσει ένα βιβλίο όπου θα αφηγείται «τα πάντα» με σκοπό να κερδίσει χρήματα για να πληρώσει την αποζημίωση ύψους 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων  στον Τζόνι Ντεπ, που επιδίκασε το δικαστήριο.

Πηγή από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού ανέφερε ότι η Χερντ «είναι συντετριμμένη» μετά την ήττα στο δικαστήριο και «δεν έχει τίποτα να χάσει».

Η Χερντ έχει πει δημοσίως ότι δεν μπορεί να πληρώσει την αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ και προσπαθεί να ξεφύγει από την κατάσταση στην οποία περιήλθε χάνοντας τη δίκη.

Η 36χρονη σταρ του Aquaman «δεν είναι σε θέση να καταβάλει τα χρήματα», δήλωσε πηγή από τον στενό κύκλο της στην Daily Mail και μάλιστα «θεωρεί ότι έχει τελειώσει η καριέρα της στο Χόλυγουντ». Γι αυτό, σύμφωνα με την ίδια πηγή, «πιστεύει πως δεν έχει τίποτα να χάσει» μετά την καταστροφική δικαστική περιπέτεια .

Η ηθοποιός στην πρώτη  συνέντευξη μετά την δίκη, την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε ότι ήταν «τρομοκρατημένη» λέγοντας τα όσα βίωσε δίπλα στον Τζόνι Ντεπ. Είπε επίσης ότι αισθάνεται πληγωμένη «από το μίσος» που εισέπραξε, αλλά δεν μετάνιωσε που έφερε την υπόθεση στο δικαστήριο παρότι έχασε την δίκη.

«Γνωρίζω ότι το πιο τρομερό, το πιο ταπεινωτικό πράγμα για οποιονδήποτε μιλάει για σεξουαλική βία είναι να μην γίνει πιστευτός, να τον αποκαλέσουν ψεύτη, ή να γελοιοποιηθεί», ανέφερε στη συνέντευξή της η Άμπερ Χερντ, προσθέτοντας ότι τόλμησε  να μιλήσει «για να με δουν όλοι σαν άνθρωπο».

Παρότι επιμένει στις κατηγορίες που έχει διατυπώσει κατά του Τζόνι Ντεπ, λέει ότι θέλει να συνεχίσει την ζωή της. «Θέλω να συνεχίσω την ζωή μου και ελπίζω ότι έχω αρκετή ζωή μπροστά μου.  Και θα συνεχίσω να πορεύομαι με όσα έχουν συμβεί»,  είπε η ηθοποιός.

Πάντως η συγγραφή ενός βιβλίου σημαίνει ότι η Χερντ θα επαναλάβει τους ισχυρισμούς της για τον γάμο με τον Τζόνι Ντεπ. Όπως δήλωσε στο OK! ο δικηγόρος και συγγραφέας Ντρορ Μπάικ , ο οποίος θεωρείται ειδικός σε θέματα διαζυγίων, «ο Ντεπ και οι δικηγόροι του θα διαβάζουν και θα ακούν οτιδήποτε υποστηρίζει η  Χερντ». Επισήμανε μάλιστα ότι «εάν ξεπεράσει τα όρια, πράγμα πιθανό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μηνυθεί και πάλι για δυσφήμιση και θα καταλήξει και πάλι στο δικαστήριο».

Διαβάστε επίσης:

Νέα καταδίκη για τον Μπιλ Κόσμπι: Ενοχος για σεξουαλική κακοποίηση έφηβης στην έπαυλη του Playboy

Σεισμός στο Αφγανιστάν: Τους 950 έφτασαν οι νεκροί – 610 οι τραυματίες (photos/video)

Έλον Μασκ: Στηρίζει τον 18χρονο γιο της η πρώην γυναίκα του – «Είμαι πολύ υπερήφανη για σένα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:48