search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:53
MENU CLOSE

Άμπερ Χερντ: «Βέλη» κατά των social media για την δίκη με τον Τζόνι Ντεπ – «Δεν υπήρξε δικαιοσύνη» (Video)

15.06.2022 12:12
amber_heard_new

Με τα social media τα έβαλε η Άμπερ Χερντ, η οποία θεωρεί ότι δεν ήταν δίκαια μαζί της στη διάρκεια της πολύκροτης δίκης με τον Τζόνι Ντεπ.

Η Άμπερ Χερντ σε συνέντευξη που έδωσε στο NBC και η οποία θα μεταδοθεί την Πέμπτη στο «Today», και την Παρασκευή στο «Dateline», ανέφερε ότι τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν εξασφάλισαν την δίκαιη «εκπροσώπηση» και των δύο πλευρών κατά τις αναφορές τους στη δίκη. Αντιθέτως υποστηρίζει ότι οι χρήστες των social media συντάχθηκαν με την πλευρά του Τζόνι Ντεπ.

«Ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος, ακόμα κι αν σκέφτεσαι ότι λέω ψέματα, θα έπρεπε να μου πεις –κοίταξέ με στα μάτια και πες μου- αν νομίζεις ότι στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση», λέει η Άμπερ Χερντ στην συνέντευξή της στην Σαβάνα Γκουτρί, σύμφωνα με το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα.

«Δεν μπορείς να μου πεις ότι υπήρξε δικαιοσύνη», προσθέτει η Άμπερ Χερντ.

Η αλήθεια είναι ότι οι TikTokers και οι χρήστες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης πήραν στην πλειοψηφία τους το μέρος του Τζόνι Ντεπ μετά την μήνυση που έκανε στην Άμπερ Χερντ για δυσφήμιση, με αφορμή δηλώσεις που έκανε στην Washington Post, υποστηρίζοντας ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Η Χερντ από την πλευρά της έκανε μήνυση στον Ντεπ, κατηγορώντας τον επίσης για δυσφήμιση, επειδή η πλευρά Ντεπ είχε χαρακτηρίσει «ανέκδοτο» τις κατηγορίες εναντίον του πρώην συζύγου της.

Η δίκη Ντεπ-Χερντ διήρκεσε έξι εβδομάδες και προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον, ενώ πολλά κανάλια και ιστοσελίδες κάλυπταν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Λίγοι ήταν οι χρήστες των social media που πήραν το μέρος της Άμπερ Χερντ. Οι περισσότεροι έκαναν αρνητικά σχόλια σε βάρος της και χρησιμοποίησαν ακόμα και ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια.

Στη διάρκεια της δίκης οι ένορκοι εκλήθησαν να μην παρακολουθούν τα όσα έγραφαν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά η νομική ομάδα της Άμπερ Χερντ επέμεινε ότι η τελική έκβαση της δίκης σε κάποιο βαθμό επηρεάστηκε από τις αναρτήσεις υπέρ του Ντεπ.

Η Άμπερ Χερντ πάντως στην συνέντευξή της στο NBC αναφέρει ότι δεν κατηγορεί τους ενόρκους για την στάση που πήραν.

«Καταλαβαίνω. (Ο Ντεπ) είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός», λέει η Άμπερ Χερντ, εκπλήσσοντας για τα καλά λόγια που έχει για τον πρώην σύζυγό της μετά τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο.

Διαβάστε επίσης:

Ινδία: Σώθηκε το κωφό αγόρι που είχε εγκλωβιστεί σε πηγάδι μαζί με ένα φίδι! (videos)

Διάστημα: Ενδείξεις νερού στην επιφάνεια της Σελήνης!

Ωμός τουρκικός εκβιασμός στο ΝΑΤΟ με την πλάτη του Στόλτενμπεργκ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:51