search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:58
MENU CLOSE

Mad VMA 2022: Η πρώτη επίσημη αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου μετά το ξύλο στα βραβεία – Γιατί αποχώρησε

23.06.2022 21:57
paparizou-mad-vma-new

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έλενα Παπαρίζου εξέφρασε την λύπη της για όσα συνέβησαν την Τετάρτη στα βραβεία MAD VMA 2022.

«Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε» λέει η αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του καβγά.

Η αγαπημένη σταρ της ελληνικής ποπ, η οποία αποχώρησε από την εκδήλωση μετά το άγριο ξύλο ανάμεσα στους τράπερ Snik και Light, χωρίς να πάρει το βραβείο της, τονίζει ότι το λιγότερο που όφειλε να κάνει, ήταν να απομακρυνθεί από το σημείο της έντασης για να γλιτώσει τα χειρότερα.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου:

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει…

Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών.

Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα.

Όχι στη βία. Όχι στο μίσος.

Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Κορομηλά για MAD VMA 2022: Δεν έχω ξαναδεί καλλιτέχνες να συμπεριφέρονται σαν συμμορίες

Mad VMA 2022: Προκλητικός ο Snik μετά το άγριο ξύλο με τον Light – «Όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται, είτε σε βραβεία, είτε αλλού» (Video)

Mad VMA 2022 – Νίκος Μουτσινάς: Έξαλλος με Light και Snik, «ας αναλάβει και η δικαιοσύνη, δεν είναι κακό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:58